Strona 1 z 1
Cerveza[An] Vs. Kobe[Incognito]~ 17.421.693 %
Napisano 09 luty 2012 - 19:42
No cóż po pierwsze dzięki Piotrek za cynk w końcu muszę się przyznać że to nie ja zniszczyłem moona :)
Po 2 flota została zawrócona a my nie wiedzieliśmy kiedy :D
więc lotka w układ robudowa telepka i jazda :)
wiedziałem tylko że flota powinna pojawić się około 19 więc już wcześniej zacząłem skanować
dość często planetę :)
w końcu flotka się pojawiła :D
Następujące floty stoczyły bitwę:
Agresor: Cerveza (x.xx.xx)
Bron xxx% Tarcza xxx% Opancerzenie xxx%
Resort Militarny: xx
Flota:
Pancernik: 50.028.208
Szturmowiec: 1.000.000.000
Obronca: Kobe (y.yy.yy)
Bron yyy% Tarcza yyy% Opancerzenie yyy%
Resort Militarny: yy
Flota:
S.Koloniz.: 995
Recykler: 3.854.019
S.Szpiegowska: 950.005
G.Ś.: 4.617
Pancernik: 45.000.000
Szturmowiec: 184.966.397
W.transp.: 929.930
Statek flagowy: 7
W.Rakiet: 1.007.408
L.Działo: 457.214
M.Powłoka: 1
D.Powłoka: 1
!PooF!
Agresor: Cerveza (x.xx.xx)
Bron xxx% Tarcza xxx% Opancerzenie xxx%
Resort Militarny: xx
Flota:
Pancernik: 50.028.208
Szturmowiec: 718.934.905
Obronca: Kobe (y.yy.yy)
Bron yyy% Tarcza yyy% Opancerzenie yyy%
Resort Militarny: yy
Flota:
Zniszczony
Wynik: Zwyciężył Agresor
Agresor stracił: 562.130.190.000, Obronca stracił: 3.654.958.402.000
Zwycięzca zgrabił 1.641.033.266 Metalu, 247.074.012 Kryształu i 35.789.896.986 Deuteru
Szczątki wynoszą:
Metal: 785.022.894.000 Kryształ: 957.146.428.600
Siła starcia: 17.421.693 %
Wygląd RW w oparciu o konwenter by McJacob
złom zebrany
Napisano 09 luty 2012 - 19:57
no nic gratki Cerveza, uwazam ze nie stracilem flotki z wlasnej winy, ale nie pomyslalbym ze tak wyjdzie, no nic nie mam zamiaru sie tlumaczyc... ale mam pretekst zeby w koncu z tym skonczyc bo juz mi sie nie chce odbudowywac, zdawanie na studia i ogarniecie zyciowe, czas odstawic ten nalog, moze kieeedys wroce :)
wielkie dzieki dla tych z ktorymi gralem i dla sojusznikow i dla tych wytrwalych przeciwnikow, bylo milo spotkac stara ekipe i kilka nowych, pozytywnych osob ;)
jeszcze raz gratki Cerveza, zajebisty zysk i zycze wiecej tak przyjemnych zlomow jak ten, powodzenia w realu ludziska i do zobaczyska ;]
wielkie dzieki dla tych z ktorymi gralem i dla sojusznikow i dla tych wytrwalych przeciwnikow, bylo milo spotkac stara ekipe i kilka nowych, pozytywnych osob ;)
jeszcze raz gratki Cerveza, zajebisty zysk i zycze wiecej tak przyjemnych zlomow jak ten, powodzenia w realu ludziska i do zobaczyska ;]
Napisano 09 luty 2012 - 21:22
Gratki Cerveza:) nie zły zysk :) i o to chodzi.
co do Kobe szkoda że rezygnujesz bo byłeś tu jedyny co odważył się mnie zaatakować:((nie liczę tu znajomych bo pewni oni mieli by też tyle odwagi) szkoda tylko że zawsze po traciłeś flotę :)
powodzenia w realu - i tak nie wieże że odejdziesz :)
co do Kobe szkoda że rezygnujesz bo byłeś tu jedyny co odważył się mnie zaatakować:((nie liczę tu znajomych bo pewni oni mieli by też tyle odwagi) szkoda tylko że zawsze po traciłeś flotę :)
powodzenia w realu - i tak nie wieże że odejdziesz :)
Napisano 09 luty 2012 - 21:46
Kobe, wracaj, bo muszę Cię jeszcze ja zezłomować! :D
Cervezie pakiecik gratulacyjny, bo ładny % ;)
Cervezie pakiecik gratulacyjny, bo ładny % ;)
Napisano 09 luty 2012 - 21:49
wiedzialem ze strace tego moona, a mimo to z pewnych powodow puscilem stad fs i tylko wymierzylem kiedy bede zawracal :P no nic Piotrze mam nadzieje ze bedziemy mieli kiedys okazje i czas poscigac sie podobnymi flotkami, moze tu a moze gdzies indziej, bo szloby z Toba naprawde sie pobawic- bo wlasnie o to mi chodzilo jak latalem tu na wszystkich :) szkoda ze stracilem flo bo myslalem ze bedzie stala na urlopie i ze za jakies 2 tyg bede Cie mogl scigac dalej, jak widac nie wszystko idzie tak jak myslimy momentami, ale odstawienie tego zrobi mi dobrze wiec naprawde koncze, tylko szukam kogos odpowiedniego do konta ;)
jak to mowiles bedzie z czego zarabiac... mam nadzieje ze nie :D pozdrawiam
p.s.
Cpt kiblowe szczescie co? :D moze kiedys :*
jak to mowiles bedzie z czego zarabiac... mam nadzieje ze nie :D pozdrawiam
p.s.
Cpt kiblowe szczescie co? :D moze kiedys :*
Napisano 10 luty 2012 - 11:27
cerveza gratki wlotu choc szkoda ze na kobe :( myslalem ze pokaze w pelni na co go stac ale no coz wiem ze wroci ;) licze na to
kobe jesli odejdziesz to powodzonka w realu :) wbijaj na irc pogadac od czasu do czasu , bo spoko koles z Ciebie :)
kobe jesli odejdziesz to powodzonka w realu :) wbijaj na irc pogadac od czasu do czasu , bo spoko koles z Ciebie :)
Napisano 10 luty 2012 - 12:57
szkoda Kobe ze odchodzisz. mam nadzieje ze niedlugo wrocisz. wlacz urlop i nie oddawaj konta bo po co mialbys pozniej zaczynac od zera, bo w koncu konkurencja bedzie wtedy duza :) Powodzenia w realu :)

Napisano 10 luty 2012 - 23:10
coś widzę, że te konto nie przynosi szczęścia grającym...ale za to pozwala wrócić do reala...
Napisano 11 luty 2012 - 23:22
Oj... Kobe siusiaczku!!!! Co Empkowi, czyli mi obiecałeś!! Miałeś trzaskać CIEŃ : D... ale tak na poważnie, to wpadaj, odzywaj się czasem do kumpli... powodzenia w realu... ;]
PS: i tak wrócisz : D.
PS: i tak wrócisz : D.
Strona 1 z 1

Temat jest zamknięty