Ostatnie dni przyniosły wiele nowych spraw do załatwienia. Atmosfera wczoraj była bardzo napięta a to wszystko przez drobne nieporozumienia graczy i administracji.
Ogłoszono Wielką akcję na rzecz ofiar tragedii w Kamieniu Pomorskim. Dochód z kont pro również wędruje na konto fundacji.
http://www.poranny.p...xH=610&border=0
Nasz gracz numer 1 (czyt. OGI) oznajmił, że po spięciu z SGO Legion, opuści serwer ProGameli! W starciu z sojusznikiem Achath'em, padła rekordowa szansa na powstanie księżyca, która wyniosła 44.680.568%
Jak powiedział OGI:
A więc dawno chciałem zakończyć gre tyle że sojusz mnie trzymał ale to co się dzisiaj wydarzyło wypełniło czare goryczy a mianowicie ban na DV8 przez Legiona i jego bezczelne zamknięcie tematu utwierdziło mnie w przekonaniu że byle kto może zostać SGO i poczuć się wtedy jak Boss banując każdego bez dania racji.
Legion odmówił publicznych wyjaśnień, jednak wszystkich, którzy chcą się dowiedzieć więcej, zaprosił na GG.
Trwa ankieta dotycząca zwiększenia wydobycia, wyniki są jeszcze nie znane jednak większość komentarzy, świadczy o tym, że wydobycie zostanie niedługo zwiększone do 25x!
Z mojej strony przepraszam całą społeczność ProGameli za nieaktywność na forum. Nie mam stałego dostępu do internetu, proszę nie mieć mi za złe tego, że ostatnio nie napisałem żadnego newsa. Przepraszam raz jeszcze i pozdrawiam!
Z ostatniej chwili:
Ruio poinformował, że nowy skin do gry pojawi się na początku Maja.

Temat jest zamknięty

8400810

[/center:9f09fca6f0]