Strona 1 z 1
Awaria
Napisano 11 czerwiec 2009 - 21:55
Wystąpiły problemy z dedykiem. Nie wiemy co jest przyczyną. Czekam na hemiego
EDIT: Do godziny 9-10 rano serwer będzie w takim stanie. Następnie zostanie zapewne wczytany backup. Hemi ma zajmować się serwerem od 7:00 rano. Będzie włączona blokada flot.
EDIT: Do godziny 9-10 rano serwer będzie w takim stanie. Następnie zostanie zapewne wczytany backup. Hemi ma zajmować się serwerem od 7:00 rano. Będzie włączona blokada flot.
Napisano 11 czerwiec 2009 - 22:45
Może ktos jest już w stanie z szefostwa przyblizyć problem logowania/awari itd , mam na mysli ewentualny czas naprawy problemu ( jeśli oczywiście wiecie już w czym problem) ...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 12 czerwiec 2009 - 14:55
To najlepsi muszą już o 7 rano siedzieć i patrzeć kiedy blokadę wyłączą :P bo w końcu FSa nie mogą wysłać. Na szczęście mi to nie grozi ;) najpierw musiałbym coś mieć żeby się martwić ;P
edit:
Dokopałem się do tematu w którym jest opis tej blokady flot. Jak dla mnie jest trochę niejednoznaczny ten opis.
- W momencie zdjęcia blokady gracz ma 24h na zalogowanie się (w momencie gdy nie jest zalogowany przy wyłączaniu blokady) i tym samym zdjęta mu zostanie automatycznie blokada.
To brzmi tak, że skoro się nie zalogowałem to mi nie zdejmują. Chyba to jest logiczne? A co z tymi którzy są zalogowani? Mają odblokowane i mogą wszystko. Czyli skoro ktoś się nie zalogował po zdjęciu blokady to i tak można go zaatakować. Dla mnie to tak brzmi chociaż w domyśle mam to drugie rozwiązanie.
edit:
Dokopałem się do tematu w którym jest opis tej blokady flot. Jak dla mnie jest trochę niejednoznaczny ten opis.
- W momencie zdjęcia blokady gracz ma 24h na zalogowanie się (w momencie gdy nie jest zalogowany przy wyłączaniu blokady) i tym samym zdjęta mu zostanie automatycznie blokada.
To brzmi tak, że skoro się nie zalogowałem to mi nie zdejmują. Chyba to jest logiczne? A co z tymi którzy są zalogowani? Mają odblokowane i mogą wszystko. Czyli skoro ktoś się nie zalogował po zdjęciu blokady to i tak można go zaatakować. Dla mnie to tak brzmi chociaż w domyśle mam to drugie rozwiązanie.
Napisano 12 czerwiec 2009 - 15:33
Użytkownik Marcin1199 dnia Jun 12 2009, 04:55 PM napisał
Mają odblokowane i mogą wszystko. Czyli skoro ktoś się nie zalogował po zdjęciu blokady to i tak można go zaatakować.
Nie czaisz. Blokada flot jest do 07:52:16 jutrzejszego dnia. Każdy kto się zaloguje po tej godzinie ma zdjęta blokadę. A kto się nie zaloguje po tej godzinie ma 24h żeby mu kopało surkę, nie atakowano go itp. Czyli jak będzie godzina 07:52:16 pojutrze blokada flot zostaje zdjęta z wszystkim kont z literką F.
Nie wiem co tu jest nie do kapowania :-P
Pomogłem postaw piwo :-P
I tak to się kończy jak się nie słucha adminów :-D
I tak to się kończy jak się nie słucha adminów :-D
Napisano 12 czerwiec 2009 - 15:44
Użytkownik onysiek dnia Jun 12 2009, 05:33 PM napisał
Nie czaisz. Blokada flot jest do 07:52:16 jutrzejszego dnia. Każdy kto się zaloguje po tej godzinie ma zdjęta blokadę. A kto się nie zaloguje po tej godzinie ma 24h żeby mu kopało surkę, nie atakowano go itp. Czyli jak będzie godzina 07:52:16 pojutrze blokada flot zostaje zdjęta z wszystkim kont z literką F.
Marcin1199 napisał:
Dla mnie to tak brzmi chociaż w domyśle mam to drugie rozwiązanie.
To drugie rozwiązanie to właśnie to co Ty podałeś ;) jednak dla mnie z treści to nie wynika. Jedynie dlatego, że człowiek to rozumna istota i grając w to sam się domyśli o co chodzi ;)
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Temat jest zamknięty