Poprzednie linki nie działają wiec wrzuciłem
http://www.wrzuc.to/GWa0ALY.wt
- (9 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 7
- 8
- 9
Symulator Walk By Marcin1199
Napisano 16 listopad 2011 - 07:56
Dawno mnie tutaj nie było. Jednak przed chwilą sprawdzałem i linki działają.
Napisano 17 listopad 2011 - 15:20
Siema Marcin;) moze pamietasz, leonidas;) Jest sprawa, blad jest w symulatorze czy w silniku PG? Bo male problemy sa z wynikami.
Napisano 18 listopad 2011 - 07:18
Nie grałem już od dawna, musiałbym zerknąć czy w ogóle jeszcze mam kod. Jednak z tego co pamiętam ten kod jest straszny... Nawyki z programowania strukturalnego w C# który jest obiektowym językiem. Umieściłbym tutaj kod ale w nim jest zawarty stary/aktualny silnik i raczej twórcy nie chcieliby go tak upubliczniać.
Napisano 18 listopad 2011 - 12:27
Jestem ciekaw czy silnik walk ze zwyklej ugameli, ktory mozna pobrac w neci dzialal by lepiej niz ten tutaj xD
Tak a propo, jak studia:P?
Tak a propo, jak studia:P?
Napisano 18 listopad 2011 - 13:29
Zapewne silnik przeszedł modyfikacje. Jak będę w domu to zerknę co z tym kodem. A moje studia to będzie offtop.
Napisano 18 listopad 2011 - 16:44
Pamietam jak zrobiles symulator. Dzialal dobrze, w silniku bledy, minal rok albo i wiecej i nadal sa bledy.
Napisano 15 luty 2012 - 22:08
Witam
Czy bylo by mozliwe dodanie do symulatora paska "scrooll" ? Posiadam netbook i na ekranie mi sie nie miesci i polowa programu jest ucieta i nic nie da sie zrobic ;/
Dziekuje
Czy bylo by mozliwe dodanie do symulatora paska "scrooll" ? Posiadam netbook i na ekranie mi sie nie miesci i polowa programu jest ucieta i nic nie da sie zrobic ;/
Dziekuje
Opcje tematu:
- (9 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 7
- 8
- 9