Sadze ze nie do pomyslenia jest zeby zarejestrowany uzytkownik forum pod nickiem X grał na progameli pod nickiem Y.
Administracja forum powinna ukrocic incydent zmian bo ja juz sie gubie co za gracz cos pisze.
Jakim prawem sie wypowiada na temat gry gdy nie ma go na liscie graczy.
Bardzo łatwo sprawdzić czy gracz o nicku Y to ten sam co w grze i takich tylko powinniśmy mieć.
Dla pozostałych uzytkowników powinna być dostepna tylko jakas czesc forum nie cała a napewno nic na temat samej gry.
Za ileś tam upomnień co do zachowania na forum mozna byłoby wprowadzić i karę kilkudniowego odpoczynku od gry.Forum napewno zyskałoby na tym.
Takie jest moje zdanie i myslę że wasze takze
Strona 1 z 1
Zarejestrowani Uzytkownicy Forum
Napisano 09 lipiec 2009 - 19:51
A jeżeli ktoś nie gra? Powiedzmy oddał konto ale na forum ma dalej ochotę przebywać i być na bieżąco jak i od czasu do czasu dodać coś od siebie? :huh:
Co do łączenia kar forum z grą, to mam mieszane uczucia... Bo forum to forum zawsze było niezależne od gry w pewnym sensie...
Co do łączenia kar forum z grą, to mam mieszane uczucia... Bo forum to forum zawsze było niezależne od gry w pewnym sensie...
Napisano 09 lipiec 2009 - 20:11
zgodzę się z darecki7 gdyż ułatwiło by to grę w większości gier tak jest a jeśli ktoś nie gra to nie bardzo wie co się obecnie dzieje i jak ma się wypowiadać jeśli nie zna dokładnie problemu z autopsji??
Napisano 10 lipiec 2009 - 03:24
Prox moze byc tak albo podpis wymagany z nickiem w grze.Tak zebysmy wiedzieli wszyscy :)
Napisano 10 lipiec 2009 - 07:01
Jak pole będzie obowiązkowe, to ktoś sobie wpisze cokolwiek i potem Ci powie że nick zmienił. Może jeszcze kordy planet ma Ci podac? Albo gdzie robi fsa? Bezsens, każdy ma jaki chce jak będzie ktoś pisał na temat gry bzdury to dostanie bana od moderatora, więc w czym problem?
Opcje tematu:
Strona 1 z 1