Standart I Warn Od Ignor
Napisano 25 sierpień 2009 - 19:45
Prosze o zrobienie cos z tym i najlepiej usuniecie IGNORA z ranigi moda raz dostal juz nagane za wlepianie warnow za byle g, i w tym przypadku jest to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu wogole nie mozna sie odezwac, a juz bron boze cos skomentowac,
Po jaki gwint jest to forum? Aby chyba wypowiadac sie na temat pracy i propozycji graczy czy tez [T]
Informacja i warn za: offtop w ankiecie uzytkownika Luuk to nie admin zakladal temat i ankiete tylko uzytkownik
Prosze przesledzic cala sytuacje i podjac konkretna decyzje wraz z usunieciem Ignora z rani jaka pelni na forum wlacznie
Edit by GyniO: Zły dział + 10%
Napisano 25 sierpień 2009 - 20:00
Napisano 25 sierpień 2009 - 20:04
Wy jako administracja jestescie tutaj strona rozstrzygajaca
I nie tylko ja mam do niego pretensje wiec chyba jest cos na rzeczy
Napisano 25 sierpień 2009 - 23:39
bazujac na poprzednich twoich wypowiedziach specjalnie dostales 2 wierszowy opis w tabeli warnow abys zrozumial.. aby uniknac tlumaczen. jak widac nic niedalo.
co do twojej intencji z sondami.. zaglosowalo kilka osob z ponad tysiaca uzytkownikow.. w ankiecie ktora nie byla inicjatywa ani wiazaca w jaki kolwiek sposob dla admin.. o sodnach rozmawialismy od dawna a dzialania jakie zostaly podjete wynikaja z wczesniejszych ustalen..
wypowiedz nie byla na temat
a co do twojej anyignor krucjaty to sie nie wypowiem bo wypowiadalem sie nta liczbe razy :P
pS. poprawić ci posta i temat czy sam to zrobisz? gramatyka ci nie poszla tam
Napisano 26 sierpień 2009 - 07:58
Czyli co?
Że niby to co administratorom i moderatorom sie nie podoba to już leci warn?
Forum jest do wypowiadania się !
Cytat
Bo gdyby admini stworzyli tą gre NAPRAWDE dla ludzi grajacych w nią to by zrobili ogłoszenie w grze!
A nie zrobili bo wszyscy byliby pewnie sprzeczni z glosem administracji!
Takie jest moje zdanie....
Napisano 26 sierpień 2009 - 08:25
Użytkownik Justifive1 dnia Aug 26 2009, 09:58 AM napisał
Moze i jest od tego ale to nie jest twopje forum
smiglo
Forum jest do wypowiadania się !
jesli ci sie nie podoba to sie nie wypowiadaj na tym forum
nie rozumiem i nie chce rozumiec
a moje jest takie ze nie wtraca sie miedzy wodke a zakaske. to ich sprawa i niech to wyjasnia. Nie bede wnikal w ta sytuacje czy warn sluszny czy nie. jesli uwazasz ze niesluszny to zalatw to jak nalezy a nie zakladasz temat, zbiega sie wielu krzykaczy i z prostej rozmowy jest wielki krzyk. I zapamietajcie to sobie raz na zawsze, ze nigdy na swiecie nie bedzie sprawiedliwoci.
Napisano 26 sierpień 2009 - 08:47
Cytat
nie rozumiem i nie chce rozumiec
nie rozumiesz? moge ci wytlumaczyc.....
w ankiecie wiekszosc graczy miala sprzeczne zdanie z administracja...
a admini swoje...
Napisano 26 sierpień 2009 - 09:16
Minęła już dawno moda na cytowanie każdego zdania z osobna, więc daruj sobie. Ani to śmieszne, ani fajne :)
Ludzie ile będziecie wałkować ten temat z sondami? JA go założyłem, JA dodałem ankietę (z ciekawości), nawet słowa z administracją wcześniej nie zamieniłem. Prox napisał, że już od jakiegoś czasu mieli coś z tym zrobić i ten mój temat nie miał nic z tym wspólnego. Tak trudno to zrozumieć?
A co do ignora.. no cóż, wiele ludzi od dawna ma do niego zastrzeżenia. Ja trochę też, no ale to już napisałem w innym temacie (i nie chodzi mi tu o mojego warna, który akurat był słuszny). Ciekaw jestem kto pierwszy odpuści, bo ktoś w końcu na pewno będzie musiał :)
pozdrawiam
Napisano 26 sierpień 2009 - 09:33
// by ignor
prosze B)
*http://forum.progamela.net/index.php?s=&showtopic=3847&view=findpost&p=25658
dotyczy opini na temat decyzji administracji wylacznie- slowa nie ma o sondach nawet w kontekscie
*http://forum.progamela.net/index.php?s=&showtopic=3847&view=findpost&p=25604
dokladnie to samo co bylo wyzej tylko na wieksza skale
Napisano 26 sierpień 2009 - 09:52
Użytkownik Justifive1 dnia Aug 26 2009, 10:47 AM napisał
w ankiecie wiekszosc graczy miala sprzeczne zdanie z administracja...
a admini swoje...
i co z tego ze admini swoje. w kazdej chwili moga ci konto usunac itp wiec ciesz sie ze grasz. czasem trzeba podejmowac decyzje bez wgledu na to jak glosuja ankietowani. dac wam palce a chcecie reke. Administracja postapila bardzo dobrze.
Napisano 27 sierpień 2009 - 16:20
Napisano 27 sierpień 2009 - 18:04
//Prox - Zdejmuję bo to przesada
Napisano 27 sierpień 2009 - 18:37
Użytkownik GyniO dnia Aug 27 2009, 08:04 PM napisał
Panowie jak tak mozna to juz nawet na MiACHO za takie pierdoly nie daja warnow. W swoim zyciu administrowalem juz dwoma forami ( i to nie na fora.pl) , na paru bylem moderatorem ale za takie cos nikt by nawet nie pomyslal dawac warnow. Doprowadzacie do tego ze userowi tego forum strach jest podjac dyskusje bo w co 3 temacie ktos za wyrazenie swojego zdania dostaje %-cik. To juz nie mozna przeniesc tego topicu do odpowiedniego dzialu tylko karac, przeciez to chwila roboty...
Opcje tematu: