Dyskusja Dot Wojny Exc Vs Eco
Napisano 05 styczeń 2010 - 17:22
Mianowice patrząc po punktach to może i jesteśmy TOP2 ale większość z ECO ma punkty za budynki badania i obronę....chyba po to powstał ten sojusz żeby zrzeszać ekonomistów zajmujących się budynkami a nie walka, ja osobiście nie mam nic przeciwko trochę relaxu przyda się
//
w zasadzie w świetle regulaminu należy stworzyć nowy wątek dla rozmów dotyczących spraw wojny ^^ polecam uczynić to jak najszybciej w dziale Hyde Park :)
nie mniej jednak, ten jeden wyjątkowo zostaje - i proszę by reszta była już "regulaminowa" do czasu aż się to zmieni :P
juhas

Napisano 05 styczeń 2010 - 23:42
to w sumie tez jakies wyjscie wojenne :)
Napisano 06 styczeń 2010 - 00:43
wasze statystyki same mówią za siebie 159.378.679.945 pkt we flocie przeciwko 20.233.324.361 pkt. naszej "flocie" nie wiem ale wg mnie te wypowiedzenie wojny to jakiś śmiech na sali wobec czego ja osobiście składam kapitulację bo chyba mogę? i jeżeli z mojego sojuszu ktoś jest za, to bardzo proszę o wpisanie się.
Napisano 06 styczeń 2010 - 00:47
z reszta nie:P
powodzeniu w lapaniu bunkrow na falandze :P
wypowiadanie wojen w celu unikniecia zasady basha powinno byc karane
jest to celowe omijanie zasady regulaminu
Napisano 06 styczeń 2010 - 02:50
Osobiście nie uczestniczę w wojnie ale już co niektórzy mi pare wrek rozłupali...
Nawiązujać do przedmówcy chyba masz racje że jest to jedyny powód na ominięcie tej zasady

Napisano 06 styczeń 2010 - 20:27
Napisano 07 styczeń 2010 - 01:35
może jakieś wyjaśnienia? :)
Napisano 07 styczeń 2010 - 11:54
Napisano 07 styczeń 2010 - 14:49
Napisano 08 styczeń 2010 - 00:55
Na jakieś 40-50 rw. Gratulacje. Widowiskowa wojna.
Napisano 08 styczeń 2010 - 07:27
- z jednej strony zawsze byłem fanem wojen nieważne jak nierownych - za uni 29 najwiekszy fun to było black sun vs top 100 [jeszcze przed zmiana regulaminu] kiedy można było zatopić zęby w każdym tyle razy ile dusza zapragnie. Miało to taki sens, że sojusze były zgrane, gracze na uni znali się i albo lubili albo nienawidzili. Polaryzacja emocji była posunięta do absurdu. A ludzie nie mieli życia prywatnego tylko spędzali dzień, noc, czas na posiłki a niektórzy laptop brali do kibla [i wchodzili na skype coby niedowiarkom udowodnić że na serio pisza z kibla ^^] ;). I na takich zasadach przy tej nienawiści i maniactwie rozumiałem niszczenie ludzi dla samej przyjemności niszczenia - jak ktoś we mnie wjechał to gotowałem się ze złości wchodziłem na irc i po chwili gadania umawiałem się z kilkoma chłopakami na całonocna jazdę po tej osobie, albo w przypadku kiedy ktos inny sie zagotował to pomagaliśmy w vendettcie jemu.
- z drugiej strony tutaj nie ma tego klimatu - nie ma nic dla czego warto było by zarwać noc, czy nie iść na zajęcia. Wojna na zjechanie bunkrów? No litości. Z tego co wiem oba sojusze nawet za bardzo nie pałają do siebie nienawiścią, nie ma argumentów za taką rzezią niewiniątek [graty dla Robertenta za podjęcie walki, jaka by ona nie była]. Zresztą na tym serwerze takie zachowanie jest co najwyżej uciazliwe, bo EU przy swoim eko straty odrobi w parę dni. na ogame po zmasowanej akcji można było delikwentów cofnąć o pół roku w rozwoju. No kto co lubi ale wydaje mi się, że wojna wypowiedziana bardziej z nudy niż z chęci, a więc wojna pozbawiona iskry - podejrzewam, że poza Czakiem nikt z Exc nawet nie zbliżył się podczas tej wojny do granicy 12 ataków na gracza w ciągu doby.
Napisano 08 styczeń 2010 - 14:28
Użytkownik alex dnia 08 styczeń 2010 - 07:27 napisał
Z tym co zacytowałem zgadzam się w 100 %. Nic nie zmieniłbym w tej wypowiedzi.
Dodam tylko, ze Robertent jako jedyny podniósł rękawicę, dlatego gracz 'nie wychylający się za bardzo' sporo zyskał w moich oczach, i jak niewiele osób na tym serwerze zaimponował postawą.
Wiele osób lubię i wielu osób nie lubię, ale z oby dwóch grup mogę wskazać osoby, które bardzo szanuję i które imponują mi stylem gry.
Napisano 08 styczeń 2010 - 14:33
Napisano 09 styczeń 2010 - 20:54
Opcje tematu: