Forum Progamela.net: Dyskusja Dot Wojny Exc Vs Eco - Forum Progamela.net

Skocz do zawartości

Pora na gruntowne zmiany w grze... =]
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Dyskusja Dot Wojny Exc Vs Eco

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Gercio 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 6
  • Rejestracja 28-grudzień 09

Napisano 05 styczeń 2010 - 17:22

Chciał bym cos nadmienić, nie wiem czy moge.

Mianowice patrząc po punktach to może i jesteśmy TOP2 ale większość z ECO ma punkty za budynki badania i obronę....chyba po to powstał ten sojusz żeby zrzeszać ekonomistów zajmujących się budynkami a nie walka, ja osobiście nie mam nic przeciwko trochę relaxu przyda się 

//
w zasadzie w świetle regulaminu należy stworzyć nowy wątek dla rozmów dotyczących spraw wojny ^^ polecam uczynić to jak najszybciej w dziale Hyde Park :)
nie mniej jednak, ten jeden wyjątkowo zostaje - i proszę by reszta była już "regulaminowa" do czasu aż się to zmieni :P
juhas

Dołączona grafika

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Risen 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 224
  • Rejestracja 06-wrzesień 09
  • GG:4423407

Napisano 05 styczeń 2010 - 19:00

Wszelkie dyskusje na temat tej wojny tutaj proszę...
Uni1 - Risen

Best RW 1.875.675.892%

Miejsce - 1

Sojusz - MC More Chad
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Andragon 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 136
  • Rejestracja 05-listopad 08

Napisano 05 styczeń 2010 - 23:42

osobiscie uwazam to za glupotę - atakowanie dla niszczenia obrony moze i jest jakims wyjsciem ale zeby od razu wojne wypowiadac? - zeby nie narazac chlopaków odszedłem sojuszu oraz zdemontowałem flotkę - co by anoreksio i arsher sobie nie poużywali :D

to w sumie tez jakies wyjscie wojenne :)
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   SPIDER 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 13
  • Rejestracja 18-marzec 09

Napisano 06 styczeń 2010 - 00:43

gratuluje wypowiedzenia nam wojny naprawdę macie poczucie humoru od nowego roku
wasze statystyki same mówią za siebie 159.378.679.945 pkt we flocie przeciwko 20.233.324.361 pkt. naszej "flocie" nie wiem ale wg mnie te wypowiedzenie wojny to jakiś śmiech na sali wobec czego ja osobiście składam kapitulację bo chyba mogę? i jeżeli z mojego sojuszu ktoś jest za, to bardzo proszę o wpisanie się.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   galeon59 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 153
  • Rejestracja 03-styczeń 10

Napisano 06 styczeń 2010 - 00:47

wypowiedzieli wam bo z wami maja szanse :)
z reszta nie:P

powodzeniu w lapaniu bunkrow na falandze :P

wypowiadanie wojen w celu unikniecia zasady basha powinno byc karane
jest to celowe omijanie zasady regulaminu
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Gercio 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 6
  • Rejestracja 28-grudzień 09

Napisano 06 styczeń 2010 - 02:50

popieram Spaidera jesteście śmieszni...Jak można walczyć czymś czego nie ma mówie o ECO sami widzicie ze mamy tylko bunkry a to dlatego ze przyjęli taki sty...chyba sobie nie myśleliście ze zaczniemy klepac flote i na tym zyskacie %%

Osobiście nie uczestniczę w wojnie ale już co niektórzy mi pare wrek rozłupali...

Nawiązujać do przedmówcy chyba masz racje że jest to jedyny powód na ominięcie tej zasady
Dołączona grafika

0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   all4one 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 100
  • Rejestracja 24-grudzień 09
  • GG:4182713

Napisano 06 styczeń 2010 - 20:27

tu niestety top takie jest ^^ gra dla nich liczy sie tylko jesli chodzi o zlom i farmienie i nie wazne to czy jestes slabszy i niemasz szans sie bronic ale juz nie dlugo nie bedzie rekordow flot stojacych na planetach i skonczy sie farmienie bo chlopaki(i dziewczyny) pewnie oduczyli sie szukac floty :P
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Andragon 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 136
  • Rejestracja 05-listopad 08

Napisano 07 styczeń 2010 - 01:35

czyzby chlopaki z EXCALIBURA pozbyli sie anoreksia? - ma własny sojusz o nazwie SIN - jednoosobowy :)

może jakieś wyjaśnienia? :)
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Risen 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 224
  • Rejestracja 06-wrzesień 09
  • GG:4423407

Napisano 07 styczeń 2010 - 11:54

a no nie mamy Gosi na pokładzie :) szkoda bardzo nad tym ubolewam :( ale damy rade :D
Uni1 - Risen

Best RW 1.875.675.892%

Miejsce - 1

Sojusz - MC More Chad
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Alonso 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 87
  • Rejestracja 26-grudzień 09

Napisano 07 styczeń 2010 - 14:49

Dla mnie ta wojna nie ma zadnego sensu.. Dla tego powodzenia zycze dla sojuszu Eco.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   tacticus 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 155
  • Rejestracja 11-listopad 09
  • GG:2183802
  • Uni1:Tacticus

Napisano 08 styczeń 2010 - 00:55

Taak, do tej pory zniszczona została 1 "flota".

Na jakieś 40-50 rw. Gratulacje. Widowiskowa wojna.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   galeon59 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 153
  • Rejestracja 03-styczeń 10

Napisano 08 styczeń 2010 - 01:07

takie 'Mam Talent' :)
ktoś pewnie tych WR z fsa nie odebrał ;)
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   alex 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 119
  • Rejestracja 26-lipiec 09
  • GG:67232

Napisano 08 styczeń 2010 - 07:27

A ja mam dwojakie uczucia

- z jednej strony zawsze byłem fanem wojen nieważne jak nierownych - za uni 29 najwiekszy fun to było black sun vs top 100 [jeszcze przed zmiana regulaminu] kiedy można było zatopić zęby w każdym tyle razy ile dusza zapragnie. Miało to taki sens, że sojusze były zgrane, gracze na uni znali się i albo lubili albo nienawidzili. Polaryzacja emocji była posunięta do absurdu. A ludzie nie mieli życia prywatnego tylko spędzali dzień, noc, czas na posiłki a niektórzy laptop brali do kibla [i wchodzili na skype coby niedowiarkom udowodnić że na serio pisza z kibla ^^] ;). I na takich zasadach przy tej nienawiści i maniactwie rozumiałem niszczenie ludzi dla samej przyjemności niszczenia - jak ktoś we mnie wjechał to gotowałem się ze złości wchodziłem na irc i po chwili gadania umawiałem się z kilkoma chłopakami na całonocna jazdę po tej osobie, albo w przypadku kiedy ktos inny sie zagotował to pomagaliśmy w vendettcie jemu.

- z drugiej strony tutaj nie ma tego klimatu - nie ma nic dla czego warto było by zarwać noc, czy nie iść na zajęcia. Wojna na zjechanie bunkrów? No litości. Z tego co wiem oba sojusze nawet za bardzo nie pałają do siebie nienawiścią, nie ma argumentów za taką rzezią niewiniątek [graty dla Robertenta za podjęcie walki, jaka by ona nie była]. Zresztą na tym serwerze takie zachowanie jest co najwyżej uciazliwe, bo EU przy swoim eko straty odrobi w parę dni. na ogame po zmasowanej akcji można było delikwentów cofnąć o pół roku w rozwoju. No kto co lubi ale wydaje mi się, że wojna wypowiedziana bardziej z nudy niż z chęci, a więc wojna pozbawiona iskry - podejrzewam, że poza Czakiem nikt z Exc nawet nie zbliżył się podczas tej wojny do granicy 12 ataków na gracza w ciągu doby.
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Kurczaczek 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 138
  • Rejestracja 25-październik 09
  • Uni1:GhostRider

Napisano 08 styczeń 2010 - 14:28

Wyświetl postUżytkownik alex dnia 08 styczeń 2010 - 07:27 napisał

- z drugiej strony tutaj nie ma tego klimatu - nie ma nic dla czego warto było by zarwać noc, czy nie iść na zajęcia. Wojna na zjechanie bunkrów? No litości. Z tego co wiem oba sojusze nawet za bardzo nie pałają do siebie nienawiścią, nie ma argumentów za taką rzezią niewiniątek [graty dla Robertenta za podjęcie walki, jaka by ona nie była]. Zresztą na tym serwerze takie zachowanie jest co najwyżej uciazliwe, bo EU przy swoim eko straty odrobi w parę dni. na ogame po zmasowanej akcji można było delikwentów cofnąć o pół roku w rozwoju. No kto co lubi ale wydaje mi się, że wojna wypowiedziana bardziej z nudy niż z chęci, a więc wojna pozbawiona iskry - podejrzewam, że poza Czakiem nikt z Exc nawet nie zbliżył się podczas tej wojny do granicy 12 ataków na gracza w ciągu doby.

Z tym co zacytowałem zgadzam się w 100 %. Nic nie zmieniłbym w tej wypowiedzi.
Dodam tylko, ze Robertent jako jedyny podniósł rękawicę, dlatego gracz 'nie wychylający się za bardzo' sporo zyskał w moich oczach, i jak niewiele osób na tym serwerze zaimponował postawą.

Wiele osób lubię i wielu osób nie lubię, ale z oby dwóch grup mogę wskazać osoby, które bardzo szanuję i które imponują mi stylem gry.
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   kill 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 109
  • Rejestracja 18-październik 09
  • GG:10565976

Napisano 08 styczeń 2010 - 14:33

EXC przegrywa :o co sie z wami dzieje :P czyzby wam skrzydla opadly ???
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Nycomed 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja 09-styczeń 10
  • GG:3991034
  • Uni1:Nycomed

Napisano 09 styczeń 2010 - 20:54

Robertent bravo za postawę i odwagę. Gdyby nie interwencja archera , mogło by być gorąco , znaczy już było ;D Sam Robertent zdobył 18kk % z 20 :D
0

Opcje tematu:

Strona 1 z 1