Mam pomysł aby zrobić na forum listę użytkowników, którzy mają warna od co najmniej 30 dni. Wgląd w tą listę będą mieli Admini, SM oraz moderatorzy. Ułatwi to ściąganie warnów osobom, które mają go od miesiąca. Oczywiście nie każdemu będzie trzeba ściągać warna, każdy czyta tematy na forum i widzi jak się dany użytkownik zachowuje. Jedyne pytanie do adminów: czy coś takiego można zrobić na tym forum?
Strona 1 z 1
Lista Użytkowników Z Warnami
Napisano 27 styczeń 2010 - 14:44
Pytanie, czy warn się przedawnia po 30 dniach, czy zostaje już na stałe. Bo jeśli zostaje, to w końcu każdy dostanie bana.
Napisano 27 styczeń 2010 - 14:49
Zostaje na stałe i dlatego moja propozycja, że jak ktoś poprawi swoje zachowanie to anulowanie warna a taka lista w tym pomoże
Napisano 27 styczeń 2010 - 16:12
Moim zdaniem trzeba zostawić tak jak jest. Warny są zdejmowane od święta i dobrze.
Chyba, że zmienić na max 3 warny w ciągu miesiąca (po miesiącu warn się przedawnia), ale po co, skoro tak jak jest jest dobrze.
:Prox, do 3 warnów? Ja miałem łącznie 5, a nie wydaje mi się, bym był wyjątkowo ofensywnym i niekulturalnym osobnikiem. Tu warny rozdaje się zbyt lekką ręką, by 3 oznaczały bana.
Chyba, że zmienić na max 3 warny w ciągu miesiąca (po miesiącu warn się przedawnia), ale po co, skoro tak jak jest jest dobrze.
:Prox, do 3 warnów? Ja miałem łącznie 5, a nie wydaje mi się, bym był wyjątkowo ofensywnym i niekulturalnym osobnikiem. Tu warny rozdaje się zbyt lekką ręką, by 3 oznaczały bana.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1