Forum Progamela.net: Gry MMORPG - Forum Progamela.net

Skocz do zawartości

Pora na gruntowne zmiany w grze... =]
  • (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Gry MMORPG

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Nitan 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 15
  • Rejestracja 07-styczeń 10

Napisano 12 październik 2011 - 21:01

Wyświetl postUżytkownik Mosiek dnia 20 październik 2008 - 07:51 napisał

To co podałeś to jakieś low-budget gierki dla dzieci, mało skomplikowane i nudne.
Super gra, w klimacie kosmosu to EVE Online, w klimacie fantazy WoW.
Niezle się zapowiada też Diablo 3 jako pvp mmorpg. Sporo ludzi gra w lineage 2 ale nie polecam, nudne i jeszcze trochę nudne a także klepanie kilka godzin mobów w jednym miejscu jest nudne a oprócz tego gra raczej nudna.

Kal Online i Maple story - nie wypowiadam się bo nie grałem.
Natomiast wydaje mi się, że Ty nie grałeś w żadną z tych trzech gier.
Na chwile obecną flyff ma najbardziej rozbudowane (i najwięcej) system upgrade i bardzo ciekawy system craftingu. Mało gier ma tak szeroki system dodawania dodatkowych opcji do sprzętu co ta gra. Nudne? Moim zdaniem flyff ma najlepszą pod słońcem arenę PVP - zauważ ile jest serwerów prywatnych, jaka jest z nich kasa i od kiedy one są, a wszyscy grają tylko dla jednej rzeczy: PVP. Dzień w dzień tylko arena.. i nie nudzi się.

Co do tematu:
Polecam ci grę Vindictus w wersji europejskiej (nexoneu.com). Gra to ogromna sensacja w świecie MMO. Non-target system, są 3 klasy i każda jest na równi z inną, ciekawe dungeony, w których trzeba czasem pomyśleć zamiast nonstop bić mobki (chociaż bez myślenia też się da xD). Zaimponował mi fakt, że nie ma szansy w % na uniknięcie ciosu.. sam nad tym panujesz. Mnóstwo kombinacji bronią, ładna grafika, dużo questów (część wymagana, 80% dla chętnych). OBT zakończyła się 5 października czyli serwer jest świeży, niskie ceny ponieważ każdy dopiero zaczyna - świetny moment na rozpoczęcie gry. I jeszcze jeden plus.. multum polaków.

Tutaj znajduje się gameplay (z koreańskiej wersji - eruopejska i amerykańska to praktycznie to samo)

Polecam.. na chwilę obecną pocinam w Vindictusa i jestem zachwycony.

Wychodzi na to, że pomogłem panu Łukaszowi odkopać prehistoryczny wątek. Sory, nie zwróciłem uwagi na datę powstania :P
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Kicha 

• Rozbrykany
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 23
  • Rejestracja 22-listopad 11

Napisano 23 listopad 2011 - 15:45

Gladiatus, polega ono na walce gladiatorów.
Niebywale przystojny wirtuoz wszelkiej nikczemności

Jestem niebywale cierpliwą osobą, moim celem jest udowodnić że jestem dobrym graczem, oraz chcę zostać moderatorem na forum gdyż lubię pilnować porządku. Jestem bardzo aktywny i mam 20lat
0

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2