Ibf (Jak Działa Blokada Flot)
Napisano 22 grudzień 2009 - 12:36
sorry ludzie ale moim zdaniem to jest glupie! Ja raczej nie mam czasu w tych godzinach bo sie ucze i wracam po 18 do domu. zostaje weekend ale w tedy w tych godzinach spie. lepiej bylo wtedy kiedys siadales o 3 w nocy do kompa i niszczyles bunkry. teraz kazdy wie kiedys spodziewac sie atakow. sorry jesli cos przekrecilem bo wydaje mi sie ze nie do konca zrozumialem waszego toku myslenia
Napisano 22 grudzień 2009 - 16:05
chodzi o to ze jest blokada od pewniej do pewnej godziny. nie wiem wg po co to? to utrudnia gre i psuje jej klimat. przez te godziny blokady flot nie moge robic FSow i atakowac co cholernie spowolnia gre ;/
Napisano 22 grudzień 2009 - 17:55
Blokady są wtedy, gdy serwer był niedostępny przez pewien okres czasu.
Pomyśl moment:
Gracz nie może dostać się na serwer i wychodzi do pracy. Po wyjściu serwer już działa. Wraca - floty nie ma. Nie wiedział kiedy serwer znów będzie włączony.
Pomyśl moment:
Gracz nie może dostać się na serwer i wychodzi do pracy. Po wyjściu serwer już działa. Wraca - floty nie ma. Nie wiedział kiedy serwer znów będzie włączony.
Napisano 13 październik 2010 - 19:19
ja mam taka blokade i nawet nie wiem z jakiego powodu? Nie mam nic zdublowanego? I co teraz?
Napisano 14 październik 2010 - 08:06
Użytkownik lionn dnia 13 październik 2010 - 19:19 napisał
ja mam taka blokade i nawet nie wiem z jakiego powodu? Nie mam nic zdublowanego? I co teraz?
Wyświetla się komunikat u góry strony:
Włączono blokadę flot na misje atakuj do 14.10.2010 18:37:59. Powód: Zwis. Floty na misji atakuj zostały zawrócone.
Blokada ta nie jest nałożona tylko na twoje konto, lecz wszystkich innych graczy z pominięciem tych nieaktywnych.
Napisano 12 listopad 2010 - 09:33
rozumie wiec
ze jezeli sie nie zaloguje to blokada nadal bedzie aktywna ?
ze jezeli sie nie zaloguje to blokada nadal bedzie aktywna ?
Napisano 20 lipiec 2011 - 18:38
A tak swoją drogą co znaczy IBF? :)
I.... Blokada Flot.
Głupie pytanie ale bardzo mnie nurtuje :)
I.... Blokada Flot.
Głupie pytanie ale bardzo mnie nurtuje :)
Opcje tematu: