Odchodzę Ponownie
Napisano 18 kwiecień 2010 - 09:59
Użytkownik Prox dnia 18 kwiecień 2010 - 09:36 napisał
Żegnam.
Ehhh Prox niezdecydowany jestes... Powodzenia w zyciu prywatnym

Napisano 18 kwiecień 2010 - 10:05
A teraz już z brakiem możliwości powrotu.
Napisano 18 kwiecień 2010 - 10:09
#5 Gośćdrakula_*
Napisano 18 kwiecień 2010 - 10:17
serwer zchodzi na psy
Gynio zrob cos albo serw padnie i sam jako pierwszy zaczne robic mu anty-reklame bo szkoda pieniedzy zeby ludzie wydawali na ten serwer
Napisano 18 kwiecień 2010 - 10:30
Użytkownik drakula dnia 18 kwiecień 2010 - 10:17 napisał
serwer zchodzi na psy
Gynio zrob cos albo serw padnie i sam jako pierwszy zaczne robic mu anty-reklame bo szkoda pieniedzy zeby ludzie wydawali na ten serwer
Nic nie padnie.
Każdy robi to co do niego należy, modyfikacje nie są na razie widoczne dla graczy.
Przede wszystkim nowa kolejka - na bazie ( dość ciężkie zadanie ) - kallosz stara się to zrobić raz i do końca by nie było problemów z surowcami na planetach.
Hemi ma parę innych zadań, nie ma sensu tłumaczenia wam o co dokładniej chodzi, bo to dotyczy bezpośrednio zmiany struktury plików.
Te zadania mają na celu zakończenie problemów z ZNIKANIEM SUROWCÓW!
Obecnie szukam już okołu 3 SGO, którzy będą zajmować się zwracaniem surowców i pomagać graczom.
Tematu nie ma sensu dalej ciągnąć, dlatego go zamykam.
#7 GośćTomtan1_*
Napisano 18 kwiecień 2010 - 10:40
pięknie, pięknie, nam na jak to nazywasz na życzenie, ale dałeś dowód swojej nieuczciwości dając krukorowi bez jego próśb, właśnie tym utwierdziłeś mnie w przekonaniu o wartości moralnej swojej osoby,
powinienes nam, jeżeli już, dac zupełnie normalnie jak i krukorowi,
wpadłeś, namąciłeś, ba wróciłeś nawet do sprawy kba bo cię podpuścili, wczoraj dwa piwa więcej i kazik odzyskałby flotę he, he
krzyżyk na drogę i tyle
Napisano 18 kwiecień 2010 - 10:47
Użytkownik Liban dnia 18 kwiecień 2010 - 10:42 napisał
Prox najlepsze życzenia (jeszcze raz) w realu :)
Pozdro...
Nie koniecznie musiało o coś pójść. Nie dziwię się Gyniowi że bez możliwości powrotu. Zauważ jak to dezorganizuje zespół. Pojawia się i znika ... Dlatego decyzja jak najbardziej przemyślana.
Napisano 18 kwiecień 2010 - 11:03
Użytkownik Liban dnia 18 kwiecień 2010 - 10:42 napisał
Prox najlepsze życzenia (jeszcze raz) w realu :)
Pozdro...
Ja proxa szanuje i jest moim kolegą.
To nie ja byłem powodem, przez który odszedł Prox.
Zdenerwował mnie swoim niezdecydowaniem i tekstem: "teraz odchodzę na serio" - wtedy też odszedł na prawdę.

Temat jest zamknięty