Co Sądzicie O Odbanowaniu Gracza Kba?? Admin Podważa Decyzję Admina...gdzie Tu Sens?? jednym słowem tu nic nie trzyma się kupy
#1 Gośćvirgo_*
Napisano 18 kwiecień 2010 - 13:21
Nie rozumiem i chciałbym zrozumieć na jakiej podstawie podważono decyzję admina PROX w sprawie zbanowania oszusta i krętacza KBA( NEVADA)??
Przedstawiliśmy wystarczająco wiele dowodów, pomogliśmy administracji wychwycić oszusta, gracz ten już wcześniej miał bana za krętactwo a mimo to udowadniając po raz kolejny jego oszustwo został odbanowany i pozostaje bezkarny w tym co robi.
Każdy kto jest w temacie i zna sprawę wie doskonale co i jak. Dlatego założylem ten temat żeby każdy z was mógł się wypowiedzieć w nim i ewentualnie dostarczyć więcej dowodów administracji skoro sami siebie zaczynają podważać.
Proszę o wyjaśnienie nam graczom czemu tacy ludzie jak KBA mają prawo grać a inni zostają z tego samego powodu banowani tak jak gracze Ojciec i Luzaczek którzy również za słowa otrzymali kary ??
Oczywiście domagam się ponownego przeanalizowania sprawy i wysunięcia stosownej kary dla tego graczahttp://forum.progamela.net/public/style_emoticons/default/angry.gif
Gynio napisz nam na jakiej podstawie oddalono nasze twarde dowody?? http://forum.progamela.net/public/style_emoticons/default/excl.gif
1. Multikonto z graczem Masakrator ( sam się przyznał do pushu )
2. Włam na konto Kazika (screeny) mimo że on twierdzi że to słowa nie mamy pewności czy to nie prawda
3. Wypowiedzi gracza Terefe potwierdzające multi i ustawiony push
jeszcze się coś znajdzie, ale nie pamiętam bo już tyle krętactw gracz KBA dokonał że szkoda gadać....więc czego jeszcze wam trzeba, gdzie macie problem, żeby podjąć słuszną decyzję?? PROX potrafił a wy czemu nie??
Napisano 18 kwiecień 2010 - 14:32
oba konta gracza slayder - nevada - kba i wiele innych ale kogo to obchodzi
przy poprzednim banie tak zbajerował administracje ze został zdjęty
teraz nie wiem co zrobił moim skromnym zdaniem poprostu mu sie udało gynio chciał pokazac proxowi ze on tu rządzi i tak sie stało
no cóz szkoda słów
Napisano 18 kwiecień 2010 - 15:52
Napisano 18 kwiecień 2010 - 15:55
Użytkownik Prox dnia 18 kwiecień 2010 - 14:10 napisał
Nie pogrążaj się już... i nie mów, że olałem temat Panie wszechwiedzący...
Odpowiedziałem Ci, że nie mamy dowodów:
1. Gra nie wykryła multi konta, ani żadnego powiązania z tym kontem,
2. Virgo gdybyś słuchał wcześniej, nikt się nie wkradł na konto kazika, były na to logi, więc nikt nie był wstanie wejść,
3. Nie znam jego wypowiedzi.
Virgo napisał do mnie dziś twój kolega, który twierdził, że kba powinien dostać bana, lecz w momencie gdy poprosiłem go o dowody - nie był mi ich w stanie pokazać.
Gdy banuje bez dowodów - macie do mnie żal.
Teraz mam zbanować bez dowodów bo gracze tak twierdzą.
A gdzie są dowody?
Napisano 18 kwiecień 2010 - 15:56
Użytkownik virgo dnia 18 kwiecień 2010 - 13:21 napisał
Nie rozumiem i chciałbym zrozumieć na jakiej podstawie podważono decyzję admina PROX w sprawie zbanowania oszusta i krętacza KBA( NEVADA)??
Przedstawiliśmy wystarczająco wiele dowodów, pomogliśmy administracji wychwycić oszusta, gracz ten już wcześniej miał bana za krętactwo a mimo to udowadniając po raz kolejny jego oszustwo został odbanowany i pozostaje bezkarny w tym co robi.
Każdy kto jest w temacie i zna sprawę wie doskonale co i jak. Dlatego założylem ten temat żeby każdy z was mógł się wypowiedzieć w nim i ewentualnie dostarczyć więcej dowodów administracji skoro sami siebie zaczynają podważać.
Proszę o wyjaśnienie nam graczom czemu tacy ludzie jak KBA mają prawo grać a inni zostają z tego samego powodu banowani tak jak gracze Ojciec i Luzaczek którzy również za słowa otrzymali kary ??
Oczywiście domagam się ponownego przeanalizowania sprawy i wysunięcia stosownej kary dla tego graczahttp://forum.progamela.net/public/style_emoticons/default/angry.gif
Gynio napisz nam na jakiej podstawie oddalono nasze twarde dowody?? http://forum.progamela.net/public/style_emoticons/default/excl.gif
1. Multikonto z graczem Masakrator ( sam się przyznał do pushu )
2. Włam na konto Kazika (screeny) mimo że on twierdzi że to słowa nie mamy pewności czy to nie prawda
3. Wypowiedzi gracza Terefe potwierdzające multi i ustawiony push
jeszcze się coś znajdzie, ale nie pamiętam bo już tyle krętactw gracz KBA dokonał że szkoda gadać....więc czego jeszcze wam trzeba, gdzie macie problem, żeby podjąć słuszną decyzję?? PROX potrafił a wy czemu nie??
Ogarnij się człowieku i nie osądzaj każdego że jest winny ktoś z wyczynanych słów admini są po to żeby sprawdzać logi w grze a nie sugerować się słowami które padły jak by każdy admin słuchał graczy to nikt by tu nie chciał grać
Użytkownik sadelko dnia 18 kwiecień 2010 - 15:52 napisał
jasna sprawa wkońcu oni chcą spokojnie farmić nie być farmionym przez innych
///DEEP
Łączę, używaj opcji edytuj
Napisano 18 kwiecień 2010 - 16:13
Użytkownik kba35 dnia 18 kwiecień 2010 - 15:59 napisał
Sadelko obudz sie wreszcie...
W sumie jak można grać na 2 kontach to czego nie? Administracja i tak tego nie widzi.. Kba gdy miales bunkier to mogłeś sobie cwaniakowac ale raz juz Cie Kazik sprowadził na ziemie i uwierz mi w kazdej chwili mozesz ty zostac nasza farma
Napisano 18 kwiecień 2010 - 19:27
pozatym uważam że temat powinien się zakończyć jeśli coś znajdzie myślę że Gynio niebędzie patrzył na to kto jak gra tylko na regulamin...... Tyle w tym temacie ode Mnie
Napisano 18 kwiecień 2010 - 19:44
Użytkownik sadelko dnia 18 kwiecień 2010 - 19:27 napisał
pozatym uważam że temat powinien się zakończyć jeśli coś znajdzie myślę że Gynio niebędzie patrzył na to kto jak gra tylko na regulamin...... Tyle w tym temacie ode Mnie
Do ciebie nie dociera? Kiedy Kba zostal przeorany to Kazik nie mial nawet demontowni na takim poziomie! Co do kba, Prox mial dowody i slusznie go zbanowal.. Ale jak widac 1 moze banowac a 2-gi moze odbanowywac...
#12 Gośćdrakula_*
Napisano 18 kwiecień 2010 - 19:58
Zeby bylo jasne nie bronie Nevady!!!!! jedynie bronie zasad w tej grze jezeli faktycznie ma ktos dostac bana to niech to bedzie bezsprzeczne a nie poszlakowe bo to co przedstawiacie to poszlaki a co do kretactw Nevady to inna bajka ale to nie temat odnosnie kretactw tylko bana
Napisano 21 kwiecień 2010 - 15:52
Użytkownik GyniO dnia 18 kwiecień 2010 - 15:55 napisał
Odpowiedziałem Ci, że nie mamy dowodów:
1. Gra nie wykryła multi konta, ani żadnego powiązania z tym kontem,
2. Virgo gdybyś słuchał wcześniej, nikt się nie wkradł na konto kazika, były na to logi, więc nikt nie był wstanie wejść,
3. Nie znam jego wypowiedzi.
Virgo napisał do mnie dziś twój kolega, który twierdził, że kba powinien dostać bana, lecz w momencie gdy poprosiłem go o dowody - nie był mi ich w stanie pokazać.
Gdy banuje bez dowodów - macie do mnie żal.
Teraz mam zbanować bez dowodów bo gracze tak twierdzą.
A gdzie są dowody?
A gdzie są dowody na temat mojej sprzedaży surowców ciekawe to bardzo, ale do tej pory GyniO nie sprawdził moich logów na temat tego co działo się z moimi surowcami, po prostu dał bana za handel którego nie było i gdzie tu jest sens ?...
GyniO zaprzecza sam sobie, nawet Prox ma odmienne zadanie na temat choćby tego przypadku o którym tutaj mowa !
GyniO, chyba zbyt bardzo ta gra cię wciągnęła :)
hmm, nie ma ich zbyt wiele, ale na pewno:
p o m y s ł o w o ś ć
o r y g i n a l n o ś ć
Napisano 21 kwiecień 2010 - 16:16
Użytkownik Fizi dnia 21 kwiecień 2010 - 15:52 napisał
GyniO zaprzecza sam sobie, nawet Prox ma odmienne zadanie na temat choćby tego przypadku o którym tutaj mowa !
GyniO, chyba zbyt bardzo ta gra cię wciągnęła :)
Gdzie są dowody, kolego, z twojego konta została wystawiona aukcja, to ty miałeś w banku sporą sumkę deuteru.
Bo zbanowaniu twojego konta, aukcja znikła.
Fizi nie ma tutaj miejsca dla Ciebie.
Napisano 21 kwiecień 2010 - 21:47
Użytkownik GyniO dnia 21 kwiecień 2010 - 16:16 napisał
Bo zbanowaniu twojego konta, aukcja znikła.
Fizi nie ma tutaj miejsca dla Ciebie.
Tak miałem sporo surowców i moja aukcja i tyle to żaden dowód pokaż mi ogi co by mnie pogrążały w sprawie sprzedaży !
hmm, nie ma ich zbyt wiele, ale na pewno:
p o m y s ł o w o ś ć
o r y g i n a l n o ś ć
Napisano 22 kwiecień 2010 - 07:09
Użytkownik Fizi dnia 21 kwiecień 2010 - 21:47 napisał
Czytałem Fizi twój temat niby nie sprzedałeś surowców ale miałeś aukcje na Allegro
Każdy ma o tym inne zdanie ja przynajmniej za samo aukcje bym ci dał 1miesiąc bana z urlopem
i liczył bym na poprawe z twojej strony... ale to tylko moje zdanie a Regulamin jest srogi ...
Napisano 22 kwiecień 2010 - 07:15
Użytkownik kba35 dnia 22 kwiecień 2010 - 07:09 napisał
Każdy ma o tym inne zdanie ja przynajmniej za samo aukcje bym ci dał 1miesiąc bana z urlopem
i liczył bym na poprawe z twojej strony... ale to tylko moje zdanie a Regulamin jest srogi ...
ja bym dał bez urlopu.
Napisano 22 kwiecień 2010 - 15:15
nie wiem kogo było konto a3ris... a3ris'a czy slayera...flota z konta slayerender była celowo rozbita o jego bunkier... żeby miał zysk z tamtej floty, on nie potrafi grać uczciwie kręci kręci i jeszcze raz kręci
Napisano 22 kwiecień 2010 - 16:01
Użytkownik ProBotek dnia 22 kwiecień 2010 - 15:15 napisał
nie wiem kogo było konto a3ris... a3ris'a czy slayera...flota z konta slayerender była celowo rozbita o jego bunkier... żeby miał zysk z tamtej floty, on nie potrafi grać uczciwie kręci kręci i jeszcze raz kręci
Zabawny jesteś ;) a kiedyś dostałem konto od a3risa i jak dobrze sobie przypominam rozbił się gracz slayer o moj bunkier dosyć dawno to już było ale zostało wyjaśnione ....
a tak na marginesie ten temat dotyczy mutikonta z graczem Masakrator i sugestiach związanych z odbanowaniem gracza
Opcje tematu: