Forum Progamela.net: Co Sądzicie O Odbanowaniu Gracza Kba?? Admin Podważa Decyzję Admina...gdzie Tu Sens?? - Forum Progamela.net

Skocz do zawartości

Pora na gruntowne zmiany w grze... =]
  • (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Co Sądzicie O Odbanowaniu Gracza Kba?? Admin Podważa Decyzję Admina...gdzie Tu Sens?? jednym słowem tu nic nie trzyma się kupy

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Fizi 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 107
  • Rejestracja 03-kwiecień 09
  • Hobby:Sport, hazard, duży lotek
  • Uni1:Fizi85
    Top 16

Napisano 22 kwiecień 2010 - 16:52

Wyświetl postUżytkownik KaLLoSz dnia 22 kwiecień 2010 - 07:15 napisał

ja bym dał bez urlopu.

Poczytajcie mój temat ze zrozumieniem a wszystko będzie jasne za co dokładnie mam bana na rok czasu - po za tym to moje pierwsze wykroczenie do którego sam się przyznałem bo liczyłem że GyniO jest na tyle inteligentny że zrozumie a tu niestety koleś nie umie interpretować własnego regulaminu ! ! !
Moje zalety w PG !?

hmm, nie ma ich zbyt wiele, ale na pewno:

p o m y s ł o w o ś ć

o r y g i n a l n o ś ć
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   ProBotek 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 14
  • Rejestracja 07-luty 10

Napisano 22 kwiecień 2010 - 17:42

slayer i tak jesteś zerem ten lot był ustawką... i nie wykręcaj sie bo i tak wiem jak jest i tyle mi wystarczy ;]

Skoro luzaczka zbanowaliście za słowa i fiziego to kba też powinniście zbanować jaka tutaj sprawiedliwość? wszystkich trzeba równo traktowac... a wychodzi na to że kba ma "taryfe ulgową" luzaczek i fizi mogli też żartować że chcą sprzedać surowce tak jak to niby kba żartował że włamał sie na konto kazika
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Pusiek 

• Kosiarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 356
  • Rejestracja 08-styczeń 09
  • Uni1:TKS !

Napisano 22 kwiecień 2010 - 18:13

Wyświetl postUżytkownik ProBotek dnia 22 kwiecień 2010 - 17:42 napisał

slayer i tak jesteś zerem ten lot był ustawką... i nie wykręcaj sie bo i tak wiem jak jest i tyle mi wystarczy ;]

Skoro luzaczka zbanowaliście za słowa i fiziego to kba też powinniście zbanować jaka tutaj sprawiedliwość? wszystkich trzeba równo traktowac... a wychodzi na to że kba ma "taryfe ulgową" luzaczek i fizi mogli też żartować że chcą sprzedać surowce tak jak to niby kba żartował że włamał sie na konto kazika

Są równi i równiejsi..
0

#24 Gośćvirgo_*

• Grupa Goście

Napisano 22 kwiecień 2010 - 19:30

Wogóle to fajnie że offtopujecie w moim temacie :/ z tego co wiem dotyczy on czego innego i kogo innego....Fizi lamo załóż sobie temat a nie offtopujesz panie ''idealny''...szanowna administracjo zastrzegam sobię prawo do postowania na inne tematy niż ten który jasno określiłem :/ z góry dzięki i uważam że nalezy się % dla tych co offtopowali ;)

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Fizi 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 107
  • Rejestracja 03-kwiecień 09
  • Hobby:Sport, hazard, duży lotek
  • Uni1:Fizi85
    Top 16

Napisano 22 kwiecień 2010 - 22:31

Wyświetl postUżytkownik virgo dnia 22 kwiecień 2010 - 19:30 napisał

....Fizi lamo załóż sobie temat

mam już temat ale same pustaki takie jak ty tam się wypowiedziały tylko ban i tyle się należy i dalej nie wiem za co ?
Moje zalety w PG !?

hmm, nie ma ich zbyt wiele, ale na pewno:

p o m y s ł o w o ś ć

o r y g i n a l n o ś ć
0

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2