id gracza - 30570
zauważyłem błąd zegara w Shoutbox-ie . Zegar póżni się o godzinkę. Pisałem już o tym w shoutboksie ale nikt się tym nie zajął . zdaje mi
się że temat błędów jest ""olewany"" przez administrację a chcecie przecież gre usprawniać. Czy tylko mi się tak zdaje.
///DEEP
Zły dział, przenoszę
Strona 1 z 1
Błąd Zegara W Shoutbox-Ie zegarek póżni się o 1 h
Napisano 07 maj 2010 - 11:24
nikt nie naprawi błędu na Pańskie żądanie. Jest lista kolejności i jej się trzymamy. Ten błąd nie ma wysokiej wagi ani wysokiej szkodliwości.
Napisano 07 maj 2010 - 12:00
Ja nie postawiłem żądania, ja zgłosiłem błądzik a przestawienie zegara nie wymaga specjalnych manipulacji w silniku gry. wiem że to pryszcz Panie Kalosz. Nawet nie domagam się bonusora bo jak go przyznacie i tak nie będzie działał. Następny błąd w grze , szkoda gadać.:lol:
Napisano 07 maj 2010 - 14:43
"Błędy gry - zarób 1 pkt bonusora za zgłoszenie."
W opcjach sobie zmień godzinę.
W opcjach sobie zmień godzinę.
#5 Gośćvirgo_*
Napisano 07 maj 2010 - 23:57
A dla sprostowania to miały być bonusory za ''BŁĘDY GRY'' a nie ''BŁĘDY FORUM'' ... to tak na marginesie, więc zwracajcie czasem uwagę za co wy chcecie te bonusy ... heh
Mario40 to nie błąd gry tylko FORUM...ogarniaj czasem bo to 2 różne rzeczy człowieczku ;)
Mario40 to nie błąd gry tylko FORUM...ogarniaj czasem bo to 2 różne rzeczy człowieczku ;)
Napisano 10 maj 2010 - 13:20
Użytkownik virgo dnia 07 maj 2010 - 23:57 napisał
A dla sprostowania to miały być bonusory za ''BŁĘDY GRY'' a nie ''BŁĘDY FORUM'' ... to tak na marginesie, więc zwracajcie czasem uwagę za co wy chcecie te bonusy ... heh
Zdaje mi się że niektórzy nie potrafią czytać , pisałem że nie chcę bonusora bo jak bym go zatrudnił to by i tak nie działał co jest następnym błędem w grze. A propo tego co napisałeś Virgo, symulator też nie jest częścią gry tak jak i forum to zadajmy sobie pytanie na jakiej podstawie była zwrócona flota Marcelowi.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1