za krótki staż na forum.
Nabór Na Moderatorów Sprawdź czy możesz nim zostać!
Napisano 30 maj 2011 - 09:18
Użytkownik HAUNTEDd dnia 30 maj 2011 - 06:46 napisał
Czas, który mogę poświęcić forum: dziennie około 3-5h
Dlaczego chcesz zostać moderatorem? pragnę zostać moderatorem ponieważ mam dużo wolnego czasu który chciałbym spędzać na forum i pomagać graczom.
Czy byłeś już kiedyś moderatorem? (jeśli tak podaj mi adresy tych for na pw) brak
Formy kontaktu: gg,e-mail
Czy grasz na ProGameli? (Jeśli tak to podaj nick z gry) HAUNTED
Czas, który mogę poświęcić forum: dziennie około 3-5h
Dlaczego chcesz zostać moderatorem? pragnę zostać moderatorem ponieważ mam dużo wolnego czasu który chciałbym spędzać na forum i pomagać graczom.
Czy byłeś już kiedyś moderatorem? (jeśli tak podaj mi adresy tych for na pw) brak
Formy kontaktu: gg,e-mail
Czy grasz na ProGameli? (Jeśli tak to podaj nick z gry) HAUNTED
Nie spełniasz wymagań i raczej nie znasz się na bbcode.
Napisano 21 czerwiec 2011 - 20:38
Czas, który mogę poświęcić forum: ok 3 h
Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Żeby ogarnąć ten bałagan i nauczyć użytkowników co to regulamin :P ( i dlatego że mnie lubicie ) :D
Czy byłeś już kiedyś moderatorem? (jeśli tak podaj mi adresy tych for na pw) Tak na tym Forum i kilku innych ( tematyka hodowle molosów )
Formy kontaktu: gadu-gadu, e-mail, tel. ( wyłącznie dla TEAMU )
Czy grasz na ProGameli? (Jeśli tak to podaj nick z gry) Grałem ponad 2 lata pod nickiem VIRGO ® ( doszedłem do Top 1 ogólnych statystyk i Top 1 flot ) na Uni1 + Uni3 Top 45 w ogólnych jako Destroyer ( konto oddane ).
Czas, który mogę poświęcić forum: ok 3 h
Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Żeby ogarnąć ten bałagan i nauczyć użytkowników co to regulamin :P ( i dlatego że mnie lubicie ) :D
Czy byłeś już kiedyś moderatorem? (jeśli tak podaj mi adresy tych for na pw) Tak na tym Forum i kilku innych ( tematyka hodowle molosów )
Formy kontaktu: gadu-gadu, e-mail, tel. ( wyłącznie dla TEAMU )
Czy grasz na ProGameli? (Jeśli tak to podaj nick z gry) Grałem ponad 2 lata pod nickiem VIRGO ® ( doszedłem do Top 1 ogólnych statystyk i Top 1 flot ) na Uni1 + Uni3 Top 45 w ogólnych jako Destroyer ( konto oddane ).
Napisano 22 czerwiec 2011 - 06:31
zdecydowanie na nie. Status warnów nie jest <= 2 więc to wyklucza Twoją osobę.
Prosimy zgłosić się z czysta kartą to wtedy przemyślimy Pana zgłoszenie.
Prosimy zgłosić się z czysta kartą to wtedy przemyślimy Pana zgłoszenie.
Napisano 22 czerwiec 2011 - 11:42
Virgo - to nie miejsce na dyskusje o zdjęciu warna, chcesz poprosić o zdjęcie warna - należy założyć nowy temat lub tak jak zawsze to robiłeś poprosić o to w prywatnej wiadomości do mnie.
Kallosz w niczym nie przesadził, twoje zgłoszenie obecnie nie spełnia wymagań, stąd jest ono ignorowane.
Kallosz w niczym nie przesadził, twoje zgłoszenie obecnie nie spełnia wymagań, stąd jest ono ignorowane.
Napisano 22 czerwiec 2011 - 21:32
Moderator PvP i wojny
Czas, który mogę poświęcić forum:3-4h
Dlaczego chcesz zostać moderatorem?Mam dużo wolnego czasu. Byłem już moderatorem na 2 innych grach.
Czy byłeś już kiedyś moderatorem? (jeśli tak podaj mi adresy tych for na pw)
Formy kontaktu:GG,Skype
Czy grasz na ProGameli? Patryk007 Uni.3
Już od dawna jestem na progameli, konto na forum mam od 2009r.
wymagane postów- 20
Czas, który mogę poświęcić forum:3-4h
Dlaczego chcesz zostać moderatorem?Mam dużo wolnego czasu. Byłem już moderatorem na 2 innych grach.
Czy byłeś już kiedyś moderatorem? (jeśli tak podaj mi adresy tych for na pw)
Formy kontaktu:GG,Skype
Czy grasz na ProGameli? Patryk007 Uni.3
Już od dawna jestem na progameli, konto na forum mam od 2009r.
wymagane postów- 20

Temat jest zamknięty