Kurczak/pusiek Sgo?
Napisano 01 lipiec 2010 - 16:45
Czy chcecie bym został SGO u1 lub u2?
Chciałbym by na ten temat wypowiadali się tylko i wyłącznie gracze bo dla nich to robię.
Napisano 01 lipiec 2010 - 16:47
A tak serio to jestem na TAK, ale na u1, tu się przydasz, brakuje nam solidnych GO
Napisano 01 lipiec 2010 - 17:01
#4 Gośćvirgo_*
Napisano 01 lipiec 2010 - 17:11
Głosujcie na Kurczaka bo naprawdę równy z niego gość :D
Napisano 01 lipiec 2010 - 17:24
znam go osobiście i wiem że jest to konkretny facet - osoba która sobie coś postanowi i trzyma się tego do końca - np raz mi powiedział że nie zerwie z progamelą i kiedy oddawał konto, to zawsze był obecny na forum - rozmawiał i na swój sposób pomagał. uważam że nadaje się do tej roboty a jeśli zawiedzie...zawsze będzie można zrobić rosół :)
Napisano 01 lipiec 2010 - 17:28
Napisano 01 lipiec 2010 - 18:32
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
Napisano 01 lipiec 2010 - 18:37
Według mnie kurczak nie nadaje się na sgo bo zbyt szybko puszczają mu nerwy i nie potrafi wtedy opanować słownictwa, co potwierdził niejednokrotnie na sb. Jeżeli ktoś nie stosuje się do regulaminu na forum, to dlaczego miałby znać inne regulaminy i sprawiedliwie obsługiwać grę? Może się mylę ale głos na nie.
Napisano 01 lipiec 2010 - 18:38
Ps. Diagoras zanim Ty wrociles to byłem już Sgo u2. Po za tym sam KaLLoSz napisał że po 23 można przeklinać.Zreszta zamiast mnie krytykować popatrz na siebie! Sam wiele razy pokazałeś jakie ty masz ''silne nerwy''
//Diagoras: Na tym forum może wypowiedzieć się każdy a Ty nie masz na to wpływu.
//Diagoras: 5. Zabrania sie usuwania uwag administracji forum z postów. Tylko administratorzy/moderatorzy mogą usunąć swoje komentarze. +1.
Napisano 01 lipiec 2010 - 18:47
Użytkownik kurczak666 dnia 01 lipiec 2010 - 18:38 napisał
A co mnie to interesuje? Forum miejsce dla każdego - każdy ma prawo zabrać głos tym bardziej osoby z team'u.
Poza tym pragnę przypomnieć, jeśli już Diagowi przypominasz, że zostałeś wywalony za spór z bastkiem i twoje nieobiektywne zachowanie. Otrzymałeś bana od Gynia a później prosiłeś go o zmniejszenie kary.
Edit:
Jeszcze takie małe BTW.
Sprawą z Bastkiem pokazałeś swój profesjonalizm który pokazał jak się na SGO nadajesz.
Swoim zachowaniem teraz pokazałeś jak reagujesz na krytykę - co też jest nie na twoją korzyść.
Napisano 01 lipiec 2010 - 18:54
ps. Lubisz krytykować a sam mało robisz! Bana chetnie sypiesz ale gdy komuś flota znika to ty o tak o nie możesz sprawdzić rw tylko czekasz aż dana osoba Ci go wyśle!Choć wiadomości nie raz same się kasują! Błąd gry? Nie nie... To wina Proxa on jest zły i nie potrafi pisać programów-kolejny raz piszesz jaki kto jest i co robi a sam nie wywiązujesz się ze swojej funkcji! Przypomne Ci jak chciałeś pozbyć się osób które maja dysleksję! Chciałeś by każda osoba która ma taki papier zrobiła zdjęcie i wysłała Ci bo inaczej za błędy int. bedziesz banował.
To nie ja sie kompromituje! To nie zemnie się śmieją tutaj.
Po za tym Administratorem lub SGO powinna być osoba która grała lub wie coś o tej grze. A jak pamietam naszą rozmowe Ty o tej grze nic nie wiesz. Chcesz to daj mi bana za to że znam prawde. Grałem tutaj za czasów Ogiego i za czasów Kazika i wiem coś o tej grze!
//+1 za kasowanie uwag moderatorów
Napisano 01 lipiec 2010 - 19:59

Napisano 01 lipiec 2010 - 20:32
Kurczak wie o tej grze więcej niż wszyscy z Teamu razem wzięci, i nie sądze aby olewał graczy ( Jak to dziś Gyni0 olał mnie na gg)
Z tego co widzę kurczak nie gra, a mimo to zagląda na Sb, i chętnie rozmawia, łapie kontakt z ludźmi, pomaga jak trzeba.
A wy pozatrudnialiście teraz takich SGO że od rana żadnego nie ma... pięknie pełnią swoją funkcję.
Wakacje wakacjami, ale jak chcieli być SGO to niech robią co do nich należy albo niech zrezygnują.
Kurczak mam nadzieję żezostaniesz SGO i nas nie zawiedziesz :)
#14 Gośćvirgo_*
Napisano 02 lipiec 2010 - 08:54
Napisano 02 lipiec 2010 - 12:20
Napisano 02 lipiec 2010 - 16:57
Moje 10 przykazań:
1. Kurczak - napisałeś
Cytat
Otóż powinna Cię interesować Kallosza opinia bo jest również bardzo ważna.
Jeżeli nie masz zamiaru pomagać Kalloszowi to po co chcesz być SGO? Kallosz jest programistą i to on wraz z hemim czasem i GyniO naprawiają błędy. To również jest pomoc graczom. Oni zgłaszają Ci błędy nie potrafisz pomóc błąd występuje w skrypcie piszesz z tym do któregoś z programistów i oni to naprawiają. Gracze moga spokojnie grać gra stabilniejsza po naprawieniu błędu.
2. Kolejny cytat
Cytat
Powiem Ci tak - kallosz bardzo dużo robi. Gdyby w sumie nie on oraz hemicalyaction ta gra nie istniała by. Nawet gdyby kallosza nie było gra rozpadła by się, hemi raczej sam by nie dał rady tak programować zresztą ma również życie prywatne oraz pracę. Chociażby potwierdza to ten wpis na blipie
Niedziela, 18 kwietnia 2010 17:58 - Kallosz pracuje nad nową kolejką na uni13.
Kolejka nie jest w ogóle prostą rzeczą. Potrzeba duzo czasu i wiele pracy. Kallosz to robił.
3.
Cytat
Od takich spraw są SGO, kallosz jest od programowania.
4.
Cytat
Pisanie programów to całkowicie co innego od programowania Ugameli.
Programy piszę się w języku Delphi. Gra oparta jest głównie na plikach PHP.
5.
Cytat
Gdyby nic o tej grze nie wiedział gra by nie istniała oraz nie programował by jej a Kallosz dokładnie zna cały mechanizm gry każdy skrypt.
6. Panie Heroes napisał Pan:
Cytat
Zapewniam Pana, że na pewno nie wie tyle ile my wiemy ;) I proszę tak nie mówić.
7. Panie Heroes - My SGO nie mamy obowiązku siedzenia przed komputerem 24/24 kiedy jesteśmy dostępni to jesteśmy równiez mamy swoje życie prywatne.
8. Panie Heroes -
Cytat
Pisze Pan za pewne cześć, hej, siema, elo lub coś w tym stylu bez konkretnie podanego powodu z jakiego pisze Pan na GG, przypomnę o regulaminie
Punkt 6# Inne
6. Pisanie do Administratorów poprzez komunikator jest dozwolone jedynie wtedy, gdy zaistniała nagła sytuacja, na tyle poważna, że kontakt bezpośredni jest niezbędny. W każdym innym wypadku kontakt z Administracją odbywać się winien poprzez forum gry.
Czyli co - nieznajomość regulaminu?
I gdy piszecie na GG - były wielokrotne wiadomości od administracji - zaczynamy rozmowę od ID nicku problem.
9. Po całej tej sytuacji - nie widzę zbytnio miłej współpracy kurczak niestety. Jeżeli miałbyś być SGO a żyć w niezgodzie z Kalloszem nie miało by to kompletnie sensu.
10. Pozdrawiam
Napisano 02 lipiec 2010 - 17:17
TKS !
Napisano 02 lipiec 2010 - 17:25
Napisano 02 lipiec 2010 - 19:48

Temat jest zamknięty

8400810