Witam, z tej strony ciapak o id - 91.
Piszę z nieswojego konta, ale to nie ma żadnego znaczenia.
Dziś tj. 29.08 o godzinie 22:30 napisałem do GO Hasana, z podejrzeniem bugowania gracza.
Kiedy wyjaśniałem o co mi chodzi, Pan Hasan wszedł mi w słowo i powiedziałem, że on od tego nie jest.
Kiedy napisałem, żeby dał mi dokończyć pokazał jaki to on nie jest ważny i z typowym dla takich ludzi chamstwem napisał " Bo co ?", po czym dodał "Będę robił, to co będę chciał".
Odesłałem go na stronę " www.wypierdalaj.pl", każdy kto zna sens tej strony zrozumiałby aluzję. Dostałem bana na 3 dni...
Więcej jeśli mogę się dowiedzieć, od czego jest Pan GO? Usiłuję pomóc, a Pan Don Hasan Wielki odpowiada chamstwem.
Zasada jest prosta, na chamstwo odpowiadamy chamstwem. Więc jeśli wspominany Don tak traktuję graczy, to nie jest odpowiednią osobą na operatora gry.
Administracja oczywiście otrzyma screena rozmowy, jeśli tylko zechcę.
Wnoszę o zdjęcie bana i poważne zastanowienie się nad GO "Hasan".
by ciapak
Strona 1 z 1
Odwołanie Od Bana Hasan - czyli jak pokazać swoją wyższość
Napisano 29 sierpień 2010 - 20:54
Krotko mowiac zal.
Rozmowa z GG
Widzisz tu chamstwo z mojej strony? Bo ja nie.
Lepiej popatrz jak gracze Cie postrzegaja, ze to ty jestes chamski.
Obraziles GO wiec ban na 2 dni
Tyle
Rozmowa z GG
Cytat
6493593
22:33:00
Więc tak, chodzi o gracza o nicku "momo"
22:33:19
Statystki kolą w oczy, szczególnie jak patrzy się na niego
BOCZUŚ
22:33:48
zaseguruj do bana gynio sprawdzi logi i juz ja nie mam dostepu do logow
6493593
22:33:49
Był ciężki okres, bodajże ponad tydzień gdzie przenosiliście coś tam z serwera na serwer
22:34:00
Daj mi dokończyć
BOCZUŚ
22:34:04
bo?
22:34:09
bede robil co bede chcial
6493593
22:34:35
Bardzo miło mi się współpracowało chamie
22:33:00
Więc tak, chodzi o gracza o nicku "momo"
22:33:19
Statystki kolą w oczy, szczególnie jak patrzy się na niego
BOCZUŚ
22:33:48
zaseguruj do bana gynio sprawdzi logi i juz ja nie mam dostepu do logow
6493593
22:33:49
Był ciężki okres, bodajże ponad tydzień gdzie przenosiliście coś tam z serwera na serwer
22:34:00
Daj mi dokończyć
BOCZUŚ
bo?
6493593
22:34:35
Bardzo miło mi się współpracowało chamie
Widzisz tu chamstwo z mojej strony? Bo ja nie.
Lepiej popatrz jak gracze Cie postrzegaja, ze to ty jestes chamski.
Obraziles GO wiec ban na 2 dni
Tyle
Napisano 29 sierpień 2010 - 20:58
Kolejna mądra wypowiedź godna 14 latka, powoli przeraża mnie to - co się tutaj dzieję.
Napisano 29 sierpień 2010 - 21:00
Opcje --> Usun konto. I po problemie.
Tolerowalem nie raz twoje odnoszenie sie do mnie ale skonczylo sie.
Nie udzielam sie wiecej w tym temacie. Zegnam
Tolerowalem nie raz twoje odnoszenie sie do mnie ale skonczylo sie.
Nie udzielam sie wiecej w tym temacie. Zegnam
Napisano 29 sierpień 2010 - 21:10
Użytkownik dzaq dnia 29 sierpień 2010 - 20:49 napisał
Witam, z tej strony ciapak o id - 91.
Dziś tj. 29.08 o godzinie 22:30 napisałem do GO Hasana, z podejrzeniem bugowania gracza.
Kiedy wyjaśniałem o co mi chodzi, Pan Hasan wszedł mi w słowo i powiedziałem, że on od tego nie jest.
Kiedy napisałem, żeby dał mi dokończyć pokazał jaki to on nie jest ważny i z typowym dla takich ludzi chamstwem napisał " Bo co ?", po czym dodał "Będę robił, to co będę chciał".
Odesłałem go na stronę " www.wypierdalaj.pl", każdy kto zna sens tej strony zrozumiałby aluzję. Dostałem bana na 3 dni...
Więcej jeśli mogę się dowiedzieć, od czego jest Pan GO? Usiłuję pomóc, a Pan Don Hasan Wielki odpowiada chamstwem.
Zasada jest prosta, na chamstwo odpowiadamy chamstwem. Więc jeśli wspominany Don tak traktuję graczy, to nie jest odpowiednią osobą na operatora gry.
by ciapak
by ciapak
Wtrace moze co ja o tym mysle.
samo takie stwierdzenie swiadczy o twojej niskiej kulturze jak też tym iż nie umiesz tego przekazać w inteligentny sposób
GO jest od nakładania banów i wyjaśnienie z jakiego powodu dał , możesz się z tym zgodzić lub nie , jeśli nie to próbujesz wyjaśnić a nie od razu chamstwem odpowiem na chamstwo bo zły GO mnie zbanował.
Poza tym może chamstwo się zaczęło ponieważ już wcześniej do tego GO okazywałeś mizerny poziom jej oraz kultury też wypowiedzi jak wyżej widze.
Co do HASAN'A :
BOCZUŚ
bo?
nie powinien tak pisać ale może miał swój powód poprzez już wcześniejsze zatargi z w/w graczem ale mógł go wysłuchać i grzeczny sposób napisać spadaj wyżej :)
Poprostu ciapek źle trafiłeś :)
Ban powinien zostać podtrzymany a nawet przedłużony za chamstwo i dzielenie konta na FORUM
pozdrawiam BlackDevil
Konto które było moje:
Napisano 29 sierpień 2010 - 21:13
McAs jego ciągle natretne pisanie przeklenstwa itp. dobieglo konca. Pisal pisal i sie napisal. Pisal wiele razy z przeklenstwami do mnie z roznymi glupimi tekstami. Wiec postanowilem nie odpowiedać teraz cos odpisalem i wielce obraza bo ban mogl myslec. Pozdrowionka ;)
Strona 1 z 1

Temat jest zamknięty