Witam,
Jako Pijetja napisałem dziś na forum posta będącego odpowiedzią na Posta Wiśni w dziale Pytania.
Temat:
Czemu Nie Karani Sa Bug Userzy?
Odpowiedziałem, w taki sposób, że administracja stwierdziła, że namawiam do Bugowania.
Link do mojego posta już w koszu: http://forum.progame...5419#entry45419
Dowolność interpretacji...
Moim celem było w ironiczny sposób pokazanie schematów jakie działają na progameli...
Proszę o odbanowanie na U2 konta PanBug Oraz odbanowanie na forum konta Pijetja
Pozdrowienia
Gracz
Strona 1 z 1
Ban Za Namawianie Do Bugowania
Napisano 05 wrzesień 2010 - 10:54
zgadzam sie z tym co napisales w 100%. za co ban? dzisiaj zglosilem wlasnie ten blad ale z tego co widze znany jest wiekszosci od dawna. a jedyne co otrzymalem w odpowiedzi na moje zgloszenie to ze zostanie mi odjete to co mi sie wybudowalo za duzo. owszem zgadzam sie ze trzeba mi to odjac, ale moze tez odjac tym co uzywaja tego bledy od pol roku albo dluzej i naprawic ten blad. A aktualnie jest tak ze zglaszm blad odejmuja mi kopalnie i jak dobrze pojdzie to jeszcze tradycyjny warn. jakie tu namawianie do buga? opisal tylko dokladniej blad ktory ja dopiero zauwazylem ale nie opisalem go dokladnie bo nie wiedzialem dokladnie jak dziala. kpina. moral taki jak napisales - buguj spokojnie tylko nie zglaszaj przypadkiem i rob spokojne przyrosty. kpina i tyle
Napisano 05 wrzesień 2010 - 10:56
Predzej system automatycznych banów.
Zdemontowałeś sondy zbugowane system zbanował unbana nie bedzie.
Napisano 05 wrzesień 2010 - 11:06
Użytkownik Hasan dnia 05 wrzesień 2010 - 10:56 napisał
Predzej system automatycznych banów.
Jakie sondy...
Czym miałem demontować... Śrubokrętem ?? Kluczem nastawnym ?? Gdzie ja mam demontownie... Pokaż mi ją :) Nie mam Pro nie mogę demontować... Proste i logiczne...
Chłopie ogarnij się !!!
Pozdrowienia
Pijetja
//Hasan: Pierw to ogarnij się ty i uważaj co mówisz.
Napisano 05 wrzesień 2010 - 11:21
Ban zostaje - forma wypowiedzi była ewidentnym nawoływaniem do wykorzystywania błędów.
Oraz multi na forum bez zgłoszenia ban.
Oraz multi na forum bez zgłoszenia ban.
Napisano 05 wrzesień 2010 - 11:25
jak ktos zglasz bugi to ban , a jak ktos je wykorzystuje w grze to gra dalej.
//Hasan: Offtopic. +2
//Hasan: Offtopic. +2
Napisano 05 listopad 2010 - 08:35
kpina ty dobry jestes,ja tu gram od poczatku miejac na dzien dzisiejszy 500.000.000 pkt ty to robiles w tydzien , wszyscy o bledach niby wiedza a ty jeden tu waliles punkty , zachlanny 2 razy traci a ty wszystko , trza bylo grac sprawiedliwie a nie tlumaczyc sie ze wszyscy , juz ci raz pisalem ze tylko winny sie tlumaczy !!! pozdro dla wzszystkich.
Napisano 15 listopad 2010 - 13:25
wystraczy spojrzec na przysrost pkt w ciagu ostatnich 2 tygodni zeby zobaczyc kim sa buguserzy.
Strona 1 z 1

Temat jest zamknięty