A więc tak miałem włączony urlop i przez długi czas nie wchodziłem na progamelę lecz teraz kiedy chciałem wrócić wpisywałem moją nazwę użytkownika tj. Dardo to wyskakuje błąd że nie ma takiej nazwy gracza. Czym to może być spowodowane? Z góry dziękuje za odpowiedź. :)
Strona 1 z 1
Problem Z Logowaniem Do Gry
Napisano 28 grudzień 2010 - 20:32
Użytkownik Dardo dnia 28 grudzień 2010 - 20:10 napisał
A więc tak miałem włączony urlop i przez długi czas nie wchodziłem na progamelę lecz teraz kiedy chciałem wrócić wpisywałem moją nazwę użytkownika tj. Dardo to wyskakuje błąd że nie ma takiej nazwy gracza. Czym to może być spowodowane? Z góry dziękuje za odpowiedź. :)
Ktoś przejął Twoje konto ^^
Napisano 28 grudzień 2010 - 20:46
Spóźniłeś się o dokładnie 1 dzień.
Konto zostało przejęte wczoraj o godzinie 18.30 (najprawdopodobniej) twierdzę tak dlatego, że wówczas nastąpiła zmiana nicku z Dardo.
Od niedawna wprowadziliśmy przejmowanie nieaktywnych kont.
Tzn.
Konta, które mają PRO i są na urlopie bądź są iliderami, zostają oddane do systemu przejmowania kont podczas rejstracji po 50 dniach natomiast zwykłe konta bez PRO, po 30 dniach.
Konto zostało przejęte wczoraj o godzinie 18.30 (najprawdopodobniej) twierdzę tak dlatego, że wówczas nastąpiła zmiana nicku z Dardo.
Od niedawna wprowadziliśmy przejmowanie nieaktywnych kont.
Tzn.
Konta, które mają PRO i są na urlopie bądź są iliderami, zostają oddane do systemu przejmowania kont podczas rejstracji po 50 dniach natomiast zwykłe konta bez PRO, po 30 dniach.
Napisano 08 październik 2011 - 17:20
Nie będę zaśmiecał i napiszę tutaj. Założyłem konto. Podczas rejestracji występuje napis LOGIN doesnt exist. Logując się jest napisane że nie ma takiej nazwy gracza. Zakładam konto od 4 dni;p Mam do was prośbę o jakikolwiek tutorial tworzenia konta ewentualnie o założenie takowego konta. Pozdrawiam
Napisano 08 październik 2011 - 17:30
Mój znajomy i ja mamy taki sam problem.
Z rejestracją na u3 .
Wyskakuje nam coś takiego :
Caught exception:File /var/www/progamela/trunk/game/includes/classes/class.LOGIN.php don't exists
Lub że mail na który konto jest rejestrowane już istnieje albo że docelowy nick jest zajęty.
Konto mailowe kolega stworzył nowe całkowicie na potrzeby rejestracji więc odpada że adres już jest w bazie.Z nickiem tak samo staram się wymyslać najprzeróżniejsze tak więc i to również wykluczamy.
Z góry dzięki jeśli coś poradzicie i/lub naprawicie jeśli jest to jakiś błąd.
Pozdrawiam.
Z rejestracją na u3 .
Wyskakuje nam coś takiego :
Caught exception:File /var/www/progamela/trunk/game/includes/classes/class.LOGIN.php don't exists
Lub że mail na który konto jest rejestrowane już istnieje albo że docelowy nick jest zajęty.
Konto mailowe kolega stworzył nowe całkowicie na potrzeby rejestracji więc odpada że adres już jest w bazie.Z nickiem tak samo staram się wymyslać najprzeróżniejsze tak więc i to również wykluczamy.
Z góry dzięki jeśli coś poradzicie i/lub naprawicie jeśli jest to jakiś błąd.
Pozdrawiam.
Napisano 08 październik 2011 - 17:33
widzę żę cały czas siedzisz i czuwasz aż ktoś coś odpiszę i poradzi co z tym zrobić. przepraszam za spam.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1