Użytkownik Kallosz edytował ten post 22 czerwiec 2011 - 06:28
Powód edycji: Data zamknięcia ankiery
Uni 1
Urlopy
Ogranieczenie ilości urlopów w ciągu 12 mc.
Napisano 17 czerwiec 2011 - 17:54
Napisano 17 czerwiec 2011 - 19:13
P.S.
może Pan HAUNTEDd ma jeszcze jakieś chińskie (ograniczające wolność) pomysły?
Napisano 17 czerwiec 2011 - 19:20
Czasem gram miesiąc nonstop, a znów innym razem co dwa dni włączam urlop. Wszystko jest uzależnione od mojej pracy.
Co będzie następne? Dzienny limit misji "Atakuj"?

Napisano 20 czerwiec 2011 - 08:11
Napisano 20 czerwiec 2011 - 08:59
Napisano 20 czerwiec 2011 - 09:49
Napisano 20 czerwiec 2011 - 13:42
Opierasz swoją tezę na tym co ty widzisz bo grasz aktywnie i intensywnie od jakiegoś czasu ( a sam miałeś przerwę i siedziałeś na U sporo czasu )... ciekawe czy jakbyś był w tym odsetku, który nie popiera pomysłu to czy tez byś tak chciał... założę się, że NIE :)
Zacznijcie podawać nowe koncepcje a nie na siłe czegoś chcecie... ta ankieta to nic innego jak wymuszenie decyzji na graczu wbrew jego woli.
W normalnym cywilizowanym świecie istnieje takie słowo jak "kompromis".
Napisano 20 czerwiec 2011 - 13:54
Napisano 20 czerwiec 2011 - 13:57
Sam sobie zaprzeczasz tym co piszesz. Pokazujesz, że twój temat jest bardziej na pokaz niż z sensem dla graczy. Chcesz zabłysnąć i się pokazać to idź do Tańca z Gwiazdami :P
Napisano 20 czerwiec 2011 - 14:02
Jak cię nie interesuje ten temat to po co się wypowiadasz??. to ty robisz więcej szumu o to niż to jest warte wgl. zagłosuj, wypowiedz sie i koniec a nie prowadzisz jakies wywody.Ja jeszcze edukacji nie skończyłem :P. więc u mnie to usprawiedliwione. gorzej z tobą...
Napisano 20 czerwiec 2011 - 14:06
Napisano 20 czerwiec 2011 - 14:55
Napisano 20 czerwiec 2011 - 15:18
Jak już podkreślałem. Każda sprawę da się rozwiązać jeśli umie się dojść do pewnego kompromisu. Tyle, że nikt tutaj nie myśli o innych koncepcjach tylko o tych najprostszych.
Niech więc Ojciec Przełożony decyduje co będzie dla jego Dziecka najlepsze :P
Napisano 20 czerwiec 2011 - 15:18
Napisano 20 czerwiec 2011 - 15:32
Wielu o tym zapomina i chce podejmować samoczynnie decyzje bez konsultacji.
Ja nie przeczę, że nie powinno się na ten temat podyskutować.
Mi chodzi o to, że propozycja zasugerowana jest zbyt ograniczająca i wymuszająca.
Haunted masz racje, ale nie w kwestii ograniczania. Tutaj trzeba czegoś innego a nie reżimu :)
Gra straciła w oczach ludzi w całym internecie. Sam Gynio to przyznał. A dodawanie nowych Uni byle wyciągnąć grę z dołka jest bez sensu.
Uni2 też miało być takie super i wyjątkowe. I co z nim sie stało?? Leży i kwiczy. Czeka tylko, żeby je zamknąć bo nikt się nim prawie nie interesuje.
Tu potrzebna jest nowa wizja, nowa reklama, zmiany nie na podłożu silnika gry itp.
Zmiany na podłożu zarządzania ta grą i podejmowania dobrych decyzji ( a nie taki Kallosz wypali z bzdurą aż ręce opadają ).
Tą grą się nie rządzi tylko kreuje się ją tak, żeby gracz w nią grający miał pozytywne odczucia i żeby wypowiadał się o niej w samych superlatywach.
A nie co chwila słychać żale i pretensje. Trzeba ruszyć czasem głową a nie udawać mądrzejszego niż się jest.
Jak był Prox to było bardzo dobrze. Potem z wiadomych podowód i wiadomych ludzi wszystko się posypało.
Napisano 20 czerwiec 2011 - 16:59
Napisano 20 czerwiec 2011 - 17:11
Stary zrzędzisz jak stara baba... napisałem tylko szczerą opinię z moich ponad dwuletnich obserwacji tej gry... nie znam tej gry od wczoraj... może gdybyś wiedział o czym mówię i jakie kwestie poruszyłem to by ci te szare komórki lepiej funkcjonowały.
Mało wiesz oj naprawdę mało a mądrzysz się i pyskujesz jakbyś w życiu nie zaznał dowartościowania.
To cię pocieszę...
TAK TWÓJ TEMAT JEST SUPER... JESTEM NA TAK... LOL
Napisano 20 czerwiec 2011 - 18:54
12-20 takich punktów na 1 rok to wystarczająco dużo urlopów do wybrania dla 1 gracza - a dla tych, którym pomysł nie odpowiada to można zaproponować bonusora do zwiększenia tego limitu lub poprzez wysłanie sms'a.

Temat jest zamknięty