Forum Progamela.net: Prorok - Oszust I Bugger - Forum Progamela.net

Skocz do zawartości

Pora na gruntowne zmiany w grze... =]
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Prorok - Oszust I Bugger

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Geronimo 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja 17-listopad 11
  • GG:1495048
  • Uni1:Geronimo

Napisano 30 listopad 2011 - 08:07

Uczciwosc tej gry mnie powala coraz bardziej:

Gracz PROROK zniszczyl mi 2 moony:

Kazdy z moonow zniszczony po pierwszej probie, bez zadnych strat.

Z tych wlasnie moonow prowadzilem FSy nocne na dzisiejszy poranek. Oczywiscie flota tuz przed wyladowaniem zawrocona, ale przesuwa to tylko jej agonie.

Prosze mi powiedziec - skad gracz PROROK ma takie dane ze flota leci z moona na moon i z ktorego na jaki? I prosze mi nie wciskac, ze jest to czysty przypadek!!!!

Czekam na info od administracji na @ podany przy rejestracji i zablokowanie buggera
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Hasan 

• Hasan
  • Grupa Retired
  • Postów 914
  • Rejestracja 10-maj 10
  • Hobby:Motoryzacja, Informatyka
    Sprzedaż telefonów komórkowych.
  • GG:13226542
  • Uni1:Hasan
  • Uni2:Hasan
  • Uni3:Hasan

Napisano 30 listopad 2011 - 08:10

Cytat

Czekam na info od administracji na @ podany przy rejestracji i zablokowanie buggera

Hmm z jakiej racji mieli byśmy do Ciebie pisać maila skoro założyłeś temat na forum?
Odpowiedź jest następująca:
Przeprowadził na Ciebie atak rzecz jasna i możliwa w tej grze taki rodzaj gry. Skąd wie kiedy flota przyleci? Wyliczył Cię proste. Na klasyku również wyliczają. Nic dziwnego.

Proszę nie oczerniać gry, jeszcze jeden taki wybryk i banik w grze.
Pozdrawiam
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Geronimo 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja 17-listopad 11
  • GG:1495048
  • Uni1:Geronimo

Napisano 30 listopad 2011 - 08:21

Nie ma szans na wyiczenie, madralo, jak sie leci z moona - bez skanowania wczesniejszego.

No, ale oczywiscie wszystko wiedzacy admini i tak nie udzueliliby innej odpowiedzi. czekam teraz tylko na banana ;P
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Lantean 

• Retired Programista
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 27-luty 09
  • Uni1:kallosz
  • Uni2:kallosz
  • Uni3:kallosz

Napisano 30 listopad 2011 - 08:29

To że Pan uważa iż nie ma możliwości wyliczania (bo np Pan tego nie potrafi) nie oznacza że jest to niemożliwe.
Nie mierzymy wszystkich swoją miarą :) Każdy ma inne możliwości niestety i na podstawie własnych możliwości oczerniać innych graczy? Tylko dlatego że ja tak nie potrafię to na pewno oszukiwał?
1

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Ricco 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 152
  • Rejestracja 08-listopad 11
  • Uni1:Ricco

Napisano 30 listopad 2011 - 08:33

Geronimo co do wyliczania, to sam osobiscie lubie wyliczac zawrocone stacjonuj nawet, czego Prorokowi juz sie nie chcialo robic jak zdjal te moony. Wczesniej miales sciagniete inne moony- nic tam nie znalezlismy, wiec sciagnal Ci inne ^^ to ze gracz dostaje cynk od kogos, czy Cie obserwuje, czy ktos mu powie gdzie mniej wiecej latasz to norma :) to ze nie umiesz sie z tym pogodzic, ani nie docieraja do Ciebie zadne slowa, to juz Twoj problem :)
Dołączona grafika
1

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   redshoot 

• Rozbrykany
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 21
  • Rejestracja 27-sierpień 09

Napisano 30 listopad 2011 - 14:27

pamiętaj że tu zawsze admin ma ostatnie słowo, bez względu na wszystko.
przecież tu nigdy nikt nie oszukiwał. ...
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Sagess 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 183
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 30 listopad 2011 - 14:59

Wyświetl postUżytkownik redshoot dnia 30 listopad 2011 - 14:27 napisał

przecież tu nigdy nikt nie oszukiwał. ...

Jesteś aby w 100% pewien? :>

//Edit Invictus
+ 1 - Offtop

@Edit
Invictus Twoje podejscie do dawania + jest conajmniej dziwne i niesłuszne.
Ktoś jest w błedzie, próbuje go uświadaomić stosując ironie a Ty +...
Kiedyś panował chaos w grze a teraz widzę że w grze jak i na forum.
. . . . . Life is Brutal . . . . .
Dołączona grafika
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   DarkAngel 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 93
  • Rejestracja 22-listopad 11
  • GG:24019695
  • Uni1:DarkAngel

Napisano 30 listopad 2011 - 15:50

Ja miałem podobną sytuację, flota stała na moonie z godzinę w tym czasie ANI JEDNEGO SKANA, Nikt nie wiedział że tam mam flotę, a dziwnym trafem gracz prorok w nocy zdjął mi te 2 moony na których był fs, 2 takie przypadki ? Raczej wątpię
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Meszek666 

• Rozbrykany
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 55
  • Rejestracja 02-luty 11

Napisano 30 listopad 2011 - 17:06

Jesli zniszczył Ci moona, to flota automatycznie sie pokazuje na falandze i da sie wszystko obliczyc, tutaj jak Cie jada to masz 2 sek na ucieczke. A jesli nie zniszczył Ci moona i jakims cudem wiedział kiedy doleci to oszukuje ; )ale ciekawa sprawa nie sadzicie, ze zniszczyl akurat te moony, skad leciala flota, ale to jeden ciul, winny nigdy sie nie przyzna, a dowiedziec sie o takich rzeczach moze tylko od SGO albo adminow, czyli, ze oni sa nie uczciwi ? a kto jest uczciwy, kazdy chociaz raz musial zrobic jakis przekręt, nikt nie jest swiety, ale JA poprostu mysle, ze skoro zniszczyl Ci jednego moona, to odrazu widac, gdzie leci flota, to postanowil zniszczyc wlasnie tego drugiego. Nie oczerniaj adminow, bo i tak nie wygrasz, moze oszukuje a moze i nie, z systemem nie wygrasz.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   redshoot 

• Rozbrykany
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 21
  • Rejestracja 27-sierpień 09

Napisano 30 listopad 2011 - 18:06

powtarzam, przecież tu nigdy... zaznaczam NIGDY nikt nie oszukiwał w ten sposób....

"Dziś ludzie jak owce, pieniądz pasterzem":)
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Darlo 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 10
  • Rejestracja 30-październik 11

Napisano 30 listopad 2011 - 18:48

Tyle czasu tu gracie i pewnych rzeczy nie potraficie zauważyć :D
1: Lecisz z moona na moon misja stacjonuj zabierasz oczywiście wszystkie surowca z tym, że zawsze 1-2 jednostki kryształu zostają. Jeżeli inne moony są bez surowców to mam Cie... Proste co nie? Drugi przykład: przyzwyczajenie ludzi do latania prawie cały czas z tego samego moona (przy planecie matka) lub z księżyca "zabunkrowanego".

Nie ma w tym nic związanego z bugusingiem, ale osoby słabsze zawsze będą uważały, że ktoś jest oszustem, buguserem, bo jakim cudem na każdym serwerze stają się farmami :D Czasami wystarczy logicznie pomyśleć, pogłówkować (oczywiście jak się ma czym), a później zakładać tematy oczerniające innych.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Kurczaczek 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 138
  • Rejestracja 25-październik 09
  • Uni1:GhostRider

Napisano 01 grudzień 2011 - 00:17

1. Drogi Geronimo. Jakim prawem flociarz ma Tobie tłumaczyć się z tego skąd wie z jakiego moona wysyłasz flotę ? Ma Tobie przekazywać lata doświadczeń jakie zdobył grając w te grę ?

Jest tyle technik, żeby dowiedzieć się skąd latasz na FSa że Tobie by do głowy to nie przyszło.

Każdy dobry flociarz prowadzi zapiski. Ja mam zapisane już ponad 4 kartki A4 z dwóch stron z nickami i opisane co, gdzie, kiedy i jak.

Najprostszy cel - gracz schematyczny. A Ty takim jesteś. Ciąglę puszczasz FSy z tego samego moona / dwóch. Skanujesz ciągle te same okolice, zwozisz surkę na te same moony (odczyt z falangi), atakujesz z tych moonów.

Więc powiedz mi - co trudnego w tym, że wiem dokładnie z jakiego moona wysyłasz FSa ?

Dzsiaj w nocy po 3 dniach obserwacji sciągneliśmy TYLKO jednego moona paladynowi - flota leciała na stacjonuj - strzał 100% i to nawet nie musiałem skanować jego moonów żeby wiedzieć gdzie trzyma flotę.

Nazywasz kogoś buggerem ? To, że ty nie potrafisz grać w tę grę, to nie znaczy że inny nie potrafi, nie wiesz nic o tej grze - klikać buduj i atakuj każdy potrafi. nie znasz tricków z falangą, nie znasz sztuczek na dobry FS. Nie masz o niczym zielonego pojęcia...

Graj dalej. Powodzenia.
0

Strona 1 z 1