Prorok - Oszust I Bugger
Napisano 30 listopad 2011 - 08:07
Gracz PROROK zniszczyl mi 2 moony:
Kazdy z moonow zniszczony po pierwszej probie, bez zadnych strat.
Z tych wlasnie moonow prowadzilem FSy nocne na dzisiejszy poranek. Oczywiscie flota tuz przed wyladowaniem zawrocona, ale przesuwa to tylko jej agonie.
Prosze mi powiedziec - skad gracz PROROK ma takie dane ze flota leci z moona na moon i z ktorego na jaki? I prosze mi nie wciskac, ze jest to czysty przypadek!!!!
Czekam na info od administracji na @ podany przy rejestracji i zablokowanie buggera
Napisano 30 listopad 2011 - 08:10
Cytat
Hmm z jakiej racji mieli byśmy do Ciebie pisać maila skoro założyłeś temat na forum?
Odpowiedź jest następująca:
Przeprowadził na Ciebie atak rzecz jasna i możliwa w tej grze taki rodzaj gry. Skąd wie kiedy flota przyleci? Wyliczył Cię proste. Na klasyku również wyliczają. Nic dziwnego.
Proszę nie oczerniać gry, jeszcze jeden taki wybryk i banik w grze.
Pozdrawiam
Napisano 30 listopad 2011 - 08:21
No, ale oczywiscie wszystko wiedzacy admini i tak nie udzueliliby innej odpowiedzi. czekam teraz tylko na banana ;P
Napisano 30 listopad 2011 - 08:29
Nie mierzymy wszystkich swoją miarą :) Każdy ma inne możliwości niestety i na podstawie własnych możliwości oczerniać innych graczy? Tylko dlatego że ja tak nie potrafię to na pewno oszukiwał?
Napisano 30 listopad 2011 - 08:33
Napisano 30 listopad 2011 - 14:27
przecież tu nigdy nikt nie oszukiwał. ...
Napisano 30 listopad 2011 - 14:59
Użytkownik redshoot dnia 30 listopad 2011 - 14:27 napisał
Jesteś aby w 100% pewien? :>
//Edit Invictus
+ 1 - Offtop
@Edit
Invictus Twoje podejscie do dawania + jest conajmniej dziwne i niesłuszne.
Ktoś jest w błedzie, próbuje go uświadaomić stosując ironie a Ty +...
Kiedyś panował chaos w grze a teraz widzę że w grze jak i na forum.
Napisano 30 listopad 2011 - 15:50
Napisano 30 listopad 2011 - 17:06
Napisano 30 listopad 2011 - 18:06
"Dziś ludzie jak owce, pieniądz pasterzem":)
Napisano 30 listopad 2011 - 18:48
1: Lecisz z moona na moon misja stacjonuj zabierasz oczywiście wszystkie surowca z tym, że zawsze 1-2 jednostki kryształu zostają. Jeżeli inne moony są bez surowców to mam Cie... Proste co nie? Drugi przykład: przyzwyczajenie ludzi do latania prawie cały czas z tego samego moona (przy planecie matka) lub z księżyca "zabunkrowanego".
Nie ma w tym nic związanego z bugusingiem, ale osoby słabsze zawsze będą uważały, że ktoś jest oszustem, buguserem, bo jakim cudem na każdym serwerze stają się farmami :D Czasami wystarczy logicznie pomyśleć, pogłówkować (oczywiście jak się ma czym), a później zakładać tematy oczerniające innych.
Napisano 01 grudzień 2011 - 00:17
Jest tyle technik, żeby dowiedzieć się skąd latasz na FSa że Tobie by do głowy to nie przyszło.
Każdy dobry flociarz prowadzi zapiski. Ja mam zapisane już ponad 4 kartki A4 z dwóch stron z nickami i opisane co, gdzie, kiedy i jak.
Najprostszy cel - gracz schematyczny. A Ty takim jesteś. Ciąglę puszczasz FSy z tego samego moona / dwóch. Skanujesz ciągle te same okolice, zwozisz surkę na te same moony (odczyt z falangi), atakujesz z tych moonów.
Więc powiedz mi - co trudnego w tym, że wiem dokładnie z jakiego moona wysyłasz FSa ?
Dzsiaj w nocy po 3 dniach obserwacji sciągneliśmy TYLKO jednego moona paladynowi - flota leciała na stacjonuj - strzał 100% i to nawet nie musiałem skanować jego moonów żeby wiedzieć gdzie trzyma flotę.
Nazywasz kogoś buggerem ? To, że ty nie potrafisz grać w tę grę, to nie znaczy że inny nie potrafi, nie wiesz nic o tej grze - klikać buduj i atakuj każdy potrafi. nie znasz tricków z falangą, nie znasz sztuczek na dobry FS. Nie masz o niczym zielonego pojęcia...
Graj dalej. Powodzenia.

Temat jest zamknięty