Konto Pro
Napisano 01 grudzień 2011 - 18:10
Mianowicie, zakupilem konto pro na 50 dni ale niestety nie otrzymalem nic poza panelem pro (mowie tu o tech +1). Probowalem pisac do Gynia no ale poki co brak odpowiedzi wiec moze tutaj ktos mi wyjasni co musze zrobic zeby otrzymac + 1 poziom do wyszczegolnionych technologi w opisie konta PRO.
Dzieki
Napisano 01 grudzień 2011 - 19:35
Użytkownik Dobol39 dnia 01 grudzień 2011 - 18:10 napisał
Mianowicie, zakupilem konto pro na 50 dni ale niestety nie otrzymalem nic poza panelem pro (mowie tu o tech +1). Probowalem pisac do Gynia no ale poki co brak odpowiedzi wiec moze tutaj ktos mi wyjasni co musze zrobic zeby otrzymac + 1 poziom do wyszczegolnionych technologi w opisie konta PRO.
Dzieki
+1 jest przyznawany jednorazowo dla konta. Kolejne zakupy pro nie dodają takich bonusow. Poza tym czy kotno jest przejęty czy utworzone od zera?
I 3 rzecz jakie uni?
Napisano 01 grudzień 2011 - 19:43
Użytkownik Kallosz dnia 01 grudzień 2011 - 19:35 napisał
I 3 rzecz jakie uni?
Konto PRO mialem tylko 1 raz i to probne nie dostalem wtedy technologi (poniewaz nie przysluguja one przy opcji testowania konta PRO) wiec teoretycznie jest to moj 1 zakup. Konto utworzylem sam na Uni 1.
Wiec?????
Napisano 03 grudzień 2011 - 15:45
Napisano 04 grudzień 2011 - 01:37
Użytkownik Kallosz dnia 03 grudzień 2011 - 15:45 napisał
Ale co sprawdzic? Przeciesz ja chce tylko technologie ktore mi sie naleza... -_-
Napisano 04 grudzień 2011 - 12:50
Ale zeby wszystko bylo jasne:
Nik :Dobol39
Uni : 1
Napisano 04 grudzień 2011 - 14:01
Nie interesuje mnie co wie Gynio gdyż ja nie jestem Gynio oraz każdy czytający nie jest Gyniem.
Jeśli oczekuje się pomocy od kogokolwiek na tym forum to wypadało by zapoznać się z regulaminem i podać chociaż informacje o koncie bo jak już mówiłem wróżek nie zatrudniamy.
Tyle z mojej strony. Niestety wyczerpał Pan limit mojej cierpliwości.
Napisano 04 grudzień 2011 - 14:12
Użytkownik Kallosz dnia 04 grudzień 2011 - 14:01 napisał
Nie interesuje mnie co wie Gynio gdyż ja nie jestem Gynio oraz każdy czytający nie jest Gyniem.
Jeśli oczekuje się pomocy od kogokolwiek na tym forum to wypadało by zapoznać się z regulaminem i podać chociaż informacje o koncie bo jak już mówiłem wróżek nie zatrudniamy.
Tyle z mojej strony. Niestety wyczerpał Pan limit mojej cierpliwości.
I co to niby ma znaczy c ze wyczerpalem cierpliwosc? Myslalem ze to zrozumiale ze mam nik taki sam jak na forum a informacja o tym ze konto stworzylem sam od podstaw na Uni 1 zawarta jest w 2 poscie. Przyznaje, moj blad i powinienem odrazu napisac nik i uni ale jestem poirytowany faktem ze musze sie prosic od bodajze 5 dni o cos za co zaplacilem. No ale trudno jesli 'wyczerpalem cierpliwosc' i nie zamierzacie przyznac mi technologi to prosze o zwrot pieniedzy, poniewaz nie zamierzam placic za cos czego nie dostalem!
Napisano 04 grudzień 2011 - 23:23
Napisano 05 grudzień 2011 - 15:46
Użytkownik Kallosz dnia 04 grudzień 2011 - 23:23 napisał
Moze i nie potrafie napisac dobrze tematu, ale za to osoba taka jak ty napewno nie nadaje sie do rozwiazywania problemow graczy, bo z tego co widze to masz to gleboko gdzies i tylko ironizujesz wiec lepiej wogole sie nie udzielaj. Wisi mi juz to PRO, technologie i caly ten server. ;]
Napisano 05 grudzień 2011 - 17:57
I po raz ostatni dodam że wróżek tutaj nie zatrudniamy. Pozdrawiam.

Temat jest zamknięty