Forum Progamela.net: Konto Pro - Forum Progamela.net

Skocz do zawartości

Pora na gruntowne zmiany w grze... =]
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Konto Pro

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Dobol39 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja 07-kwiecień 10

Napisano 01 grudzień 2011 - 18:10

Witam

Mianowicie, zakupilem konto pro na 50 dni ale niestety nie otrzymalem nic poza panelem pro (mowie tu o tech +1). Probowalem pisac do Gynia no ale poki co brak odpowiedzi wiec moze tutaj ktos mi wyjasni co musze zrobic zeby otrzymac + 1 poziom do wyszczegolnionych technologi w opisie konta PRO.

Dzieki
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Lantean 

• Retired Programista
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 27-luty 09
  • Uni1:kallosz
  • Uni2:kallosz
  • Uni3:kallosz

Napisano 01 grudzień 2011 - 19:35

Wyświetl postUżytkownik Dobol39 dnia 01 grudzień 2011 - 18:10 napisał

Witam

Mianowicie, zakupilem konto pro na 50 dni ale niestety nie otrzymalem nic poza panelem pro (mowie tu o tech +1). Probowalem pisac do Gynia no ale poki co brak odpowiedzi wiec moze tutaj ktos mi wyjasni co musze zrobic zeby otrzymac + 1 poziom do wyszczegolnionych technologi w opisie konta PRO.

Dzieki

+1 jest przyznawany jednorazowo dla konta. Kolejne zakupy pro nie dodają takich bonusow. Poza tym czy kotno jest przejęty czy utworzone od zera?
I 3 rzecz jakie uni?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Dobol39 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9

Napisano 01 grudzień 2011 - 19:43

Wyświetl postUżytkownik Kallosz dnia 01 grudzień 2011 - 19:35 napisał

+1 jest przyznawany jednorazowo dla konta. Kolejne zakupy pro nie dodają takich bonusow. Poza tym czy kotno jest przejęty czy utworzone od zera?
I 3 rzecz jakie uni?

Konto PRO mialem tylko 1 raz i to probne nie dostalem wtedy technologi (poniewaz nie przysluguja one przy opcji testowania konta PRO) wiec teoretycznie jest to moj 1 zakup. Konto utworzylem sam na Uni 1.

Wiec?????
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Lantean 

• Retired Programista
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 27-luty 09

Napisano 03 grudzień 2011 - 15:45

wróżek niestety nie zatrudniamy. Nikt Panu tutaj nie pomoże ponieważ osób kupujących pro jest naście a nie 1 osoba i nie idzie sprawdzić nie mając żadnych informacji.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Dobol39 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9

Napisano 04 grudzień 2011 - 01:37

Wyświetl postUżytkownik Kallosz dnia 03 grudzień 2011 - 15:45 napisał

wróżek niestety nie zatrudniamy. Nikt Panu tutaj nie pomoże ponieważ osób kupujących pro jest naście a nie 1 osoba i nie idzie sprawdzić nie mając żadnych informacji.

Ale co sprawdzic? Przeciesz ja chce tylko technologie ktore mi sie naleza... -_-
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Lantean 

• Retired Programista
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 27-luty 09

Napisano 04 grudzień 2011 - 08:58

Akurat Panu nic się nie należy. Anonimom nie pomagam. Żegnam.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Dobol39 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9

Napisano 04 grudzień 2011 - 12:50

Jakim anonimom?! :/ trzeba czytac od poczatku... pisalem Uni1 a moj nik jest taki sam jak na forum, o czym Gynio doskonale wie poniewaz juz nie raz mu pisalem. -_- ... kupilem konto pro wiec sie nalezy.

Ale zeby wszystko bylo jasne:

Nik :Dobol39

Uni : 1
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Lantean 

• Retired Programista
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 27-luty 09

Napisano 04 grudzień 2011 - 14:01

Żaden z powyższych postów nie zawiera podstawowych informacji pozwalających określić użytkownika.
Nie interesuje mnie co wie Gynio gdyż ja nie jestem Gynio oraz każdy czytający nie jest Gyniem.
Jeśli oczekuje się pomocy od kogokolwiek na tym forum to wypadało by zapoznać się z regulaminem i podać chociaż informacje o koncie bo jak już mówiłem wróżek nie zatrudniamy.

Tyle z mojej strony. Niestety wyczerpał Pan limit mojej cierpliwości.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Dobol39 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9

Napisano 04 grudzień 2011 - 14:12

Wyświetl postUżytkownik Kallosz dnia 04 grudzień 2011 - 14:01 napisał

Żaden z powyższych postów nie zawiera podstawowych informacji pozwalających określić użytkownika.
Nie interesuje mnie co wie Gynio gdyż ja nie jestem Gynio oraz każdy czytający nie jest Gyniem.
Jeśli oczekuje się pomocy od kogokolwiek na tym forum to wypadało by zapoznać się z regulaminem i podać chociaż informacje o koncie bo jak już mówiłem wróżek nie zatrudniamy.

Tyle z mojej strony. Niestety wyczerpał Pan limit mojej cierpliwości.

I co to niby ma znaczy c ze wyczerpalem cierpliwosc? Myslalem ze to zrozumiale ze mam nik taki sam jak na forum a informacja o tym ze konto stworzylem sam od podstaw na Uni 1 zawarta jest w 2 poscie. Przyznaje, moj blad i powinienem odrazu napisac nik i uni ale jestem poirytowany faktem ze musze sie prosic od bodajze 5 dni o cos za co zaplacilem. No ale trudno jesli 'wyczerpalem cierpliwosc' i nie zamierzacie przyznac mi technologi to prosze o zwrot pieniedzy, poniewaz nie zamierzam placic za cos czego nie dostalem!
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Lantean 

• Retired Programista
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 27-luty 09

Napisano 04 grudzień 2011 - 23:23

zwrot oddalony. jeśli ktoś nie potrafi napisać tematu zgodnie z zasadami panującymi na forum to jego problem. Co do pro proszę się kontaktować z "gyniem" który wszystko wie. My nic nie wiemy więc nic nie pomożemy.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Dobol39 

• Amator
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9

Napisano 05 grudzień 2011 - 15:46

Wyświetl postUżytkownik Kallosz dnia 04 grudzień 2011 - 23:23 napisał

zwrot oddalony. jeśli ktoś nie potrafi napisać tematu zgodnie z zasadami panującymi na forum to jego problem. Co do pro proszę się kontaktować z "gyniem" który wszystko wie. My nic nie wiemy więc nic nie pomożemy.

Moze i nie potrafie napisac dobrze tematu, ale za to osoba taka jak ty napewno nie nadaje sie do rozwiazywania problemow graczy, bo z tego co widze to masz to gleboko gdzies i tylko ironizujesz wiec lepiej wogole sie nie udzielaj. Wisi mi juz to PRO, technologie i caly ten server. ;]
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Lantean 

• Retired Programista
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1284
  • Rejestracja 27-luty 09

Napisano 05 grudzień 2011 - 17:57

Proszę przeczytać swoje posty od samego początku a dojdzie Pan do takiego samego wniosku co ja. Nie mogę pomóc nie wiedząc komu - proste. Jak mam pomóc anonimowi ? To że Gynio wie to nie moje zmartwienie. Skoro gynio wie to po co temat na forum ? Trzeba było dalej kontynuować wymianę zdań z Panem Grzegorzem bo on wie a my niestety nie.
I po raz ostatni dodam że wróżek tutaj nie zatrudniamy. Pozdrawiam.
0

Strona 1 z 1