Forum Progamela.net: Regulamin Wojen - Propozycja - Forum Progamela.net

Skocz do zawartości

Pora na gruntowne zmiany w grze... =]
  • (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Regulamin Wojen - Propozycja

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Invictus 

• Kosiarz
  • Grupa Operator Uni1
  • Postów 433
  • Rejestracja 17-styczeń 10
  • Uni1:Invictus
  • Uni3:Invictus

Napisano 17 grudzień 2011 - 23:11

@Eris, własnie dlatego ze to ja jestem dla Was - napisałem w temacie z wypowiedzeniem wojny jakie zasady tutaj panują. Nie miałem możliwości poprawienia regulaminu, a to że teraz regulamin jest niedostepny to jest wynik tego że chciałem go poprawić tak jakby na siłę. Pomyliłem działy i reg. wylądował tam gdzie nie powinien. Nie będę tłumaczył dokładnie co i jak bo to nikomu nie potrzebne. Do czasu kiedy regulamin znów bedzie udostępniony dla graczy prosze pisać do mnie PW w kwestii zasad tutaj panujących. Myślę że problem z regulaminem zostanie niebawem rozwiązany.
Za całe zamieszanie z brakiem regulaminu, przepraszam graczy i proszę o kontakt ze mną w razie wątpliwości.
Chwilowy brak regulaminu wojen na forum nie zwalnia graczy od jego przestrzegania.
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafika
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Kurczaczek 

• Gadatliwy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 138
  • Rejestracja 25-październik 09
  • Uni1:GhostRider

Napisano 17 grudzień 2011 - 23:55

Więc będę przestrzegał ten regulamin, który czytałem ostatnio, dopóki nie zostanie oficjalnie wprowadzony nowy regulamin.

Pytać się nikogo nie będę na PW o konkretny punkt regulaminu, bo nikt sobie takowych wymyślał nie będzie.
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Ricco 

• Maniak
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 152
  • Rejestracja 08-listopad 11
  • Uni1:Ricco

Napisano 18 grudzień 2011 - 15:14

Hasan proste pytanie- czy w regulaminie byla wzmianka choc slowem ze bash schodzi po 24h?- prosta odpowiedz NIE.
Czy tak trudno jest zmienic tresc regulaminu tak, aby kazdy o tym wiedzial?- NIE
Czy nie dalo Wam do myslenia to ze juz byly takie sytuacje? Tutaj odpowiedzcie sobie sami.
Dostajecie argumenty od graczy oparte o regulamin, w ktorym to punkt po punkcie wyjasnione jest (juz nie chce mi sie cytowac tego co cytowalem, a co zacytowal nade mna Misiek), ze bash schodzi od rozpoczecia wojny, a wojna rozpoczyna sie w momencie zamieszczenia postu z wojna. Wielu graczy uwaza regulamin za dziurawy, sam MOD przyznaje ze regulamin jest dziurawy i ze powinien byc napisany inaczej.
Wiec znowu pytanie- czy my tu jestesmy dla Was, czy Wy dla Nas? Rola adminow to usprawnianie gry i pomoc graczom, ewentualnie banowanie za przewinienia ujete w regulaminie, czy sie myle? Wiec gdzie tu pomoc graczom, Wy wolicie Nas mieszac z blotem i robic z Nas idiotow...

pozdro

P.S.
nawet przy sprawach sadowych ludzie korzystaja na dziurach i niejasnosciach w prawie, nie sa jednak karani za te dziury czy korzystanie z nich, tylko samo prawo jest zmieniane

Invictus nie migaj sie teraz od wlasnych slow, bo stwierdziles ze w regulaminie jest inaczej, a administracja ma do tego "inne podejscie" :)
Dołączona grafika
0

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2