Mianowicie, przeglądając forum zauważyłem, iż wyżej wymieniony moderator, podchodzi z bardzo dużym dystansem co do osób wrzucających na tym forum pytania jak i prośby. Przyznam, że osobiście złapałem pewien niesmak co do Invictusa, za to jak traktuje innych użytkowników forum, osobiście rozumiem, że świat jest pełen pół idiotów, którzy trolują na forach i przez nich można złapać straszny niesmak do swojej funki jaką jest modernizator, bo sam osobiście się tym zajmuję na kilku forach, ale nie można też wsadzać ludzi do jednego wora. Osobiście uważam, że forum jest najważniejsza wizytówką, gier jak i społeczności, więc takie trochę odgórne podejście do ludzi trochę razi, zamiast przyciągać.
O co mi chodzi? Chodzi mi o fakt że w postach Inviego brakuje miłości ;D Są pisane tak, aby ktoś się odwalił i sobie poszedł w ciemny las (ładnie to ujmując)
Przetoczę kilka przykładów:
http://forum.progame...5474#entry55474
Użytkownik rzuca pomysł (co prawda bezsensowny), Kalosz i Gynio krótko i na temat, pada pytanie gdzie jest to Imperium, i pada jakże trafna odpowiedź ze strony Inviego:
Cytat
Zamykam.
I temat zamknięty, troll idzie na sb i marudzi, a wystarczyło napisać, kliknij tu i tu i będzie; następnie zamknąć.
http://forum.progame...5469#entry55469
Gracz włączył urlop o 11, rest był z 2,
Cytat
Cytat
I co?
Cytat
Zamykam.
Gracz włączył urlop, serwer padł, traci co miał, i tyle wie że temat zamknięty, zero konsensusu, w czym problem oddać mu flote?
Wytłumaczyć, co i jak, że tak a nie tak. Takie trochę, bez obrazy, ale olewatorskie podejście do sprawy, tak aby tylko ktoś się odczepił i dał spokój.
http://forum.progame...adzie-serwerow/
To jest mistrzostwo xD w tym się tak uśmiałem, że szok :lol:
Cytat
Musisz poczekać aż ktoś inny się udzieli...
Pozdrawiam.
Tak sobie myślę, no tak moderator, zamiast odpisać, albo zamilknąć, to nabija sobie posta, albo specjalnie podkręca temperaturę tematu. Uważam, że jeżeli pełni się jakąś wyższą funkcję to należy udzielić informacji, albo zamilknąć; a nie pisać, że nas ktoś irytuje :huh:
Jeszcze gdzieś kiedyś widziałem temat, ktoś się pyta o co chodzi z tymi błędami przy logowaniu, odpowiedź Inviego:
Taki temat już jest, zamykam.
Rozumiem, jest taki temat, ale sam szukałem i z przykrością stwierdzam, że nie znalazłem, ale mógłby być odnośnik typu link.
Pod tym linkiem jest główny temat zapraszam. Pamiętam że tam było dość dużo wyświetleń tego tematu.
Oczywiście, nie chodzi tu o oczernianie kogoś i tego co robi, bo Invictus, nie ukrywając, dużo pomaga, bo trafiam na tematy zwięzłe, mądre i na temat. Lecz powyższe przykłady lekko mnie odtrącają od tzw "pomocnej dłoni modernizacji", Kalosz jest tym złym na forum, to ktoś dobry by się przydał ;D
Mam nadzieję, że Invi nie obrazisz się, bo tego nie chcę, lecz tego abyś zwracał czasami uwagę na to, że nie pomagasz a szkodzisz.
;* Miłego dnia, i oby ten temat trafił do kosza po tym jak coś z niego zostanie wyciągnięte, a nie zaraz jak się pojawi, bo nie ukrywając modernizacja to fucha oparta na krytyce.
Pozdrawiam,
miłego dnia.

Temat jest zamknięty