Cytat
To ile czasu jestem online, jakie mam życie prywatne etc. to tylko i wyłącznie moja sprawa. Nie mam zamiaru się przed kimkolwiek z tego tłumaczyć. Co do moderacji. Opcja "Szukaj" działa poprawnie, na wiele pytań które pada na forum odpowiedź można znaleźć bez problemu. Jak najbardziej rozumiem że nie wszystko jest jasne gdy zaczyna sie przygodę z PG ale w takim przypadku chyba należałoby zacząć od czytania poradników i przeszukania forum, a pytania typu "Ile można mieć planet?" itp. można z powodzeniem zadać na SB.
Po awarii w Wigilie moje GG sie zagotowało, pytania, pretensje itp... ale to dopiero połowa bo po uruchomieniu serwera zaczęły sie wiadomości typu " Dostałem 50dni PRO, gdzie one są? Oddawac!!" itp. Otrzymanie 30-40 takich wiadomości naprawdę może wyprowadzić z równowagi.
To tyle z mojej strony. Jeżeli się komuś nie podoba moje moderowanie, nie musi czytać moich postów. Stanowiska nie zmienię. Mojej rezygnacji z funkcji moderatora na forum tez nie będzie.
Pozdrawiam.
A czy ktoś wnika w Twoje życie prywatne? To mnie akurat najmniej obchodzi, bo to nie ma żadnego związku z faktem iż masz takie a nie inne podejście do użytkowników forum. Jeżeli Ci robią naloty na gg to nie ujawniaj go, albo pisz, pretensje na forum i tyle, a Ty dajesz się ponieść garstce ludzi, wielce oburzonych że im surki nie dodaje -.- na świecie były są i będą ludzie z mUSkiem zamiast mózgu.
Nie podoba mi się się Twoje podejście do ludzi, muszę je czytać jeżeli chcę być w temacie, co się dzieje w grze, a jeżeli piszesz coś takiego to znaczy, że masz naprawdę głęboko w nosie to, że postępujesz źle wobec innych graczy, to że Twoje wypowiedzi (nie wszystkie) są bezsensowne i prowokują jedynie innych do agresji. Nikt o zmianę Cię nie prosi i do tego Cię nie zmusza, widać nie pojąłeś tematyki poprzedniego tematu, przez co jest mi bardzo przykro, lecz i jestem z siebie dumny, bo właśnie przyznałeś mi rację w sprawie, iż nie potrafisz pogodzić swoich emocji z tym co robisz, a modernizacja wymaga niemalże tytanowych nerwów, i dystansu do samego siebie.
Napisałeś swój post zupełnie nie na temat, bo poruszasz sprawy swoje prywatne, czego nawet nie śmiałem ruszać i nie śmiem nawet, piszesz o swojej "niechęci" do porzucenia pełnionej funkcji, co także było omijane przez moją osobę, pisanie że "twoje gg się zagotowało" oznajmia nam, użytkownikom jak łatwo można Cię wyprowadzić z równowagi, i że nie radzisz sobie z nawałem pracy - co już jest błędem administracji iż nie szuka pomocy dla Ciebie.
Ja wymagałem jedynie trochę profesjonalizmu w tym co robisz, dystansu do tego co piszesz, i użycia jednak takich wewnętrznych ludzkich wartości, jak zrozumienie, iż są ludzie nie do końca sprawni psychicznie na forum i potrzebują wrzucenia łopatą do łba, że tak a nie inaczej postępuje administracja. Invi, nie umiesz tego, dlatego próbowałem pomóc, a Ty, chyba, się nam żalisz, lecz twardo trzymasz się swojego stanowiska.
Nie chcę aby ten temat był blokowany, i także nie chcę aby były tu propagowane jakieś pomysły, których jako założyciel tematu nie reprezentuję.
Z góry dziękuję,
Marcin