Witam,
z tego co zauważyłem zostały wprowadzone szybkie działa na u1, lecz jest problem taki iż nie mamy do tego symulatora walk.
Pytanie jest następujące: Będzie wprowadzony Progamelowy Symulator?
Jak rozmawialiśmy na G+ jeżeli by do tego doszło, to aby była możliwość wstawienia go w lewe menu gdzieś koło symulatorów niszczenia itd.
Strona 1 z 1
Szybkie Działa
Napisano 14 styczeń 2012 - 08:17
Użytkownik Skonfidentowany dnia 13 styczeń 2012 - 23:54 napisał
Witam,
z tego co zauważyłem zostały wprowadzone szybkie działa na u1, lecz jest problem taki iż nie mamy do tego symulatora walk.
Jak rozmawialiśmy na G+ jeżeli by do tego doszło, to aby była możliwość wstawienia go w lewe menu gdzieś koło symulatorów niszczenia itd.
\
Farmiłem Cie i nie zauważyłem różnicy. Jesteś pewny że SD zostały wprowadzone?
Napisano 14 styczeń 2012 - 09:03
SD- nie ma ...
Ludzie ??
Ile razy będzie poruszany ten sam temat ??
Nie łatwiej pogadać i dowiedzieć się czegoś od kolegów ??
Skonfidentowany
Ludzie ??
Ile razy będzie poruszany ten sam temat ??
Nie łatwiej pogadać i dowiedzieć się czegoś od kolegów ??
Skonfidentowany
Napisano 14 styczeń 2012 - 09:23
Zaskoczę Cię, toczone były rozmowy i statki padały jak muchy, więc coś było nie tak <_<
Pierwsza myśl SD.
Co nie zmiania faktu że temat Symulatora jest pod temat nadal aktualny.
Pierwsza myśl SD.
Co nie zmiania faktu że temat Symulatora jest pod temat nadal aktualny.
Napisano 14 styczeń 2012 - 15:31
Zrobiłem test kr vs wr, straty są wieksze niz symulator pokazał, a sugerując się szybkimi dzialami, ani 1 kr nie powinien spaść.-_-
Napisano 14 styczeń 2012 - 21:38
Tak, również zauważyłem znaczną różnice w atakach gdy 12 raportów z walk moich flot zamiast się zazielenić zrobiły się pomarańczowe ; P
Strona 1 z 1

Temat jest zamknięty