Strona 1 z 1
Uni 2
Olewanie Graczy Unii 2
niedziela
Napisano 16 styczeń 2012 - 16:37
Problem prosty:
w dniu wczorajszym nastąpił błąd progameli polegający na kopiowaniu się flot, bez względu na to z jaką misją leciała za każdym razem przy powrocie na planetę macierzystą dostawaliśmy liczkę floty x 2.
Zarówno ja jak również kilku innych graczy usiłowaliśmy zgłosić ten fakt na jakie się tylko dało sposoby..
Jaki jest efekt w dniu dzisiejszym ?
Wszysktim zostało odebrane więcej niż się dało..
tzn ja zamiast mieć 3kk pkt z floty mam 800 k
bravejenny zamiast 2.3 kk ma 310 k pkt we flocie..
i ja się teraz pytam gdzie tu sprawiedliwość ?
Bo wychodzi na to że lepiej jest kantować jak się tylko da, mnożyć surowce.. i wtedy będzie wszystko w porządku.
dodam tylko że zabrano mi również większość surowców jakie miałem na planetach jak również wpakowane w budynki i badania..
szkoda mi słów na naszą super Administracje...
i po co człowiek płaci za konto PRO ?
tego nie wiem..
nick tiboo unii 2 ID gracza 559
w dniu wczorajszym nastąpił błąd progameli polegający na kopiowaniu się flot, bez względu na to z jaką misją leciała za każdym razem przy powrocie na planetę macierzystą dostawaliśmy liczkę floty x 2.
Zarówno ja jak również kilku innych graczy usiłowaliśmy zgłosić ten fakt na jakie się tylko dało sposoby..
Jaki jest efekt w dniu dzisiejszym ?
Wszysktim zostało odebrane więcej niż się dało..
tzn ja zamiast mieć 3kk pkt z floty mam 800 k
bravejenny zamiast 2.3 kk ma 310 k pkt we flocie..
i ja się teraz pytam gdzie tu sprawiedliwość ?
Bo wychodzi na to że lepiej jest kantować jak się tylko da, mnożyć surowce.. i wtedy będzie wszystko w porządku.
dodam tylko że zabrano mi również większość surowców jakie miałem na planetach jak również wpakowane w budynki i badania..
szkoda mi słów na naszą super Administracje...
i po co człowiek płaci za konto PRO ?
tego nie wiem..
nick tiboo unii 2 ID gracza 559
Napisano 16 styczeń 2012 - 16:48
jak juz Tiboo pisze ,ze olewaja graczy konta pro mamy powykupowane na pol roku do przodu,a jak sie bledy zglasza to zaden pan ich nie widzi, pierw nadublowalo flot,dzis zabralo 4 razy wiecej, a moja jak miala w niedziele powrucic tak juz nie wrucila a sury z wielo miesiecznego farmienia przepadla,na dzien dzisiejszy mam stan floty jak przed rokiem...... to nie jest smieszne Panowie Administratorzy ,nie mamy 15 lat zeby nas w balona robic,konta pro kosztuja.
bravejanni uni 2 id 542
a za caly rok wykupienia pro powinni kase wrucic
bravejanni uni 2 id 542
a za caly rok wykupienia pro powinni kase wrucic
Napisano 18 styczeń 2012 - 21:37
O tym że surowców nie zwracamy wiadomo od dawna.
Co do flot, panowie zapominacie że jest gruba granica między GO a Programistami.
My, GO nie możemy podjąć żadnej poważnej decyzji, np. dotyczącej oddania floty bez odpowiednich uprawnień danych nam przez Szefa (Gynio) oraz programistów którzy doprowadzili do danej sytuacji. Jesteśmy reprezentantami gry i ludźmi odpowiedzialnymi za utrzymywanie porządku, ale w sytuacjach jaka tu zaistniała, sami mamy związane ręce. Jeżeli chcą Państwo otrzymać floty spowrotem, należy przedstawić adekwatne do sytuacji dowody o ich posiadaniu, jak screeny z gry lub raporty które potwierdzą rzeczywisty stan floty przed zdublowaniem.
Co do flot, panowie zapominacie że jest gruba granica między GO a Programistami.
My, GO nie możemy podjąć żadnej poważnej decyzji, np. dotyczącej oddania floty bez odpowiednich uprawnień danych nam przez Szefa (Gynio) oraz programistów którzy doprowadzili do danej sytuacji. Jesteśmy reprezentantami gry i ludźmi odpowiedzialnymi za utrzymywanie porządku, ale w sytuacjach jaka tu zaistniała, sami mamy związane ręce. Jeżeli chcą Państwo otrzymać floty spowrotem, należy przedstawić adekwatne do sytuacji dowody o ich posiadaniu, jak screeny z gry lub raporty które potwierdzą rzeczywisty stan floty przed zdublowaniem.
Zaprawdę miłość to piękne zjawisko, jak i niestety niebezpieczne gdyż mówi się że miecz to obusieczny jest.
Napisano 19 styczeń 2012 - 01:39
fester wez ty siebie poczytaj czasem, kto normalny robi zdjecia ze ma tyle i tyle pkt flot? a jak ktos np o 14:05 kasował raporty wojenne a backup jest z 14 : 10 to jak ma dac?
Napisano 19 styczeń 2012 - 07:55
Oprócz raportów wojennych masz jeszcze wiadomości z powrotów fs-ów, misji transportuj itp.
Należy tez pamiętać iż trzeba zachowywać ważniejsze wiadomości.

Napisano 19 styczeń 2012 - 14:38
Użytkownik Invictus dnia 19 styczeń 2012 - 07:55 napisał
Oprócz raportów wojennych masz jeszcze wiadomości z powrotów fs-ów, misji transportuj itp.
czytałes co napisałem czy tez nie? ;] miałem wiadomosci te wazniejsze ale po backupie juz ich nie miałem !!!!!!!!!
@ kallosz
idz pozbieraj wpisy dla napieralskiego i idz troche pobiegaj przyda ci sie .
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Temat jest zamknięty